Netradio

Søg på humleborg

Public acces

Tilsynsmyndighed

Støtteforening

Flere lokale nyheder

Samarbejdspartner

Humleborg er medlem af:

Torsdag 12. april 2018 er der premiere på musikteaterforestillingen "NÅR KATTEN ER UDE" på Baunebjergscenen, Baunebjergvej 401 i Humlebæk. Forestillingen opføres af Musikteatergruppen Ragnarocks ungdomsgruppe, der er en del af Ungfredensborg.

Vi befinder os i samfundet kaldet Karpeliku, som er en stor losseplads. Her holder flere forskellige mennesker og grupper til; bl.a. sekretariatet og Victor, som er lederen af Karpeliku, den rullende butik kaldet Hjulet, og Kakerlakken og alle hans undersåtter. ”Når katten er ude” handler om en magtkamp mellem flere parter i et lukket samfund, den handler om, hvad der sker når venner splittes, og hvordan konflikter kan tage overhånd og overskygge alt andet. Forestillingen byder på en masse karakterer med både indre og ydre kampe, forskellige genrer af selvskrevet og -komponeret musik, og både seriøse og sjove scener – alt sammen skabt af deltagerne selv.

Forestillingen er skabt af de ca. 40 medvirkende i samarbejde med deres instruktører - Sarah Eckhardt-Læssøe, Karen Sidenius Jacobsen og Joachim Clausen.

Som altid kommer publikum meget tæt på skuespillerne i den intime teatersal.

"NÅR KATTEN ER UDE" får premiere torsdag 12. april, og spilles derefter 13. april, 16. april, 19. april & 20. april - hver dag kl. 19.30.Forestillingerne den 12. & 13. april er udsolgt.

Billetter købes på www.ragna.dk – der er også billetsalg i døren, hvis der er billetter tilbage. Prisen er 60 kr. Grupper på mindst 15 personer kommer ind for 40 kr per person.

De vedhæftede fotos er til fri afbenyttelse. Stefan Kai Nielsen bedes krediteret som fotograf.

I er som sædvanlig meget velkomne til at kigge forbi til en af forestillingerne. Der er også mulighed for at smugkigge på vores forpremiere tirsdag 10. april. Men I skal lige aftale det med os i forvejen.