Netradio

Søg på humleborg

Public acces

Tilsynsmyndighed

Støtteforening

Flere lokale nyheder

Samarbejdspartner

Humleborg er medlem af:

Nivå og Humlebæk Bibliotek byder i april og maj på i alt tre udstillinger med malerier, fotos samt billedkunst lavet af børn i pædagogiske rammer. Nivå Bibliotek og Medborgercenter og Humlebæk Bibliotek fortsætter i foråret traditionen med spændende udstillinger i bibliotekets lokaler.

Mandag den 9. april til lørdag den 5. maj bliver der lagt for med en udstilling på Nivå Bibliotek af Bo Overby Mortensen. En blodprop i hovedet fik for få år siden den tidligere Nivaagaard-ansatte i gang med at tegne. Det har siden udviklet sig til farverige og fantasifulde malerier, som besøgende på Nivå Bibliotek kan glæde sig over.

Ligeledes på Nivå Bibliotek kan man fra den 8. maj og resten af måneden opleve journalist og foredragsholder Hussein Shehadehs fotografier fra den ofte oversete golfstat Oman. Udstillingen har fået titlen ”Oman – et stille sted i Arabien” og giver med sine motiver af både mennesker og landskab et godt indtryk af landet, som bliver kaldt Den persiske Golfs Schweitz.

På Humlebæk Bibliotek kan man fra den 5.-18. maj se en udstilling lavet af Børnehusene Humlebæk. Og det er ikke bare nogle børns tilfældige kruseduller, man kan opleve. I Børnehusene Humlebæk har en billedpædagog i snart ti år hver dag året rundt modtaget børnegrupper og iværksat billedkunstneriske projekter i et stort og veludstyret værksted. Mange af byens borgere har således smukke billeder hængende på væggene skabt af deres egne børn, og nu kan andre altså også få glæde af dem. En del af udstillingen vil desuden bestå af billeddokumentation og tekster om de metoder, som Børnehusene Humlebæk praktiserer.