Netradio

Søg på humleborg

Public acces

Tilsynsmyndighed

Støtteforening

Flere lokale nyheder

Samarbejdspartner

Humleborg er medlem af:

Kom til litterært og underholdende foredrag om Aksel Sandemose og opgøret med Janteloven på Nivå Bibliotek den 19. april. De fleste danskere kender Janteloven – særligt det første bud ”Du skal ikke tro, du er noget”. Men hvad de færreste ved er, at Janteloven faktisk stammer fra romanen En flygtning krydser sit spor fra 1933 skrevet af den dansk-norske forfatter Aksel Sandemose.

Der er meget mere at sige om Janteloven og forfatteren bag, og derfor inviterer Nivå Bibliotek til spændende foredrag torsdag den 19. april klokken 19.00-21.00 med foredragsholder og forfatter Erik Lindsø. Foredraget er historien om Aksel Sandemose og den Jantelov, han er ophavsmand til med sin roman. Men det er også en aktualisering af historien om Janteloven: Når fordomme trives, når vi stikker halen mellem benene eller går uden om trolden.

Så kom og bliv revet med, når Erik Lindsø indfører publikum i den forrygende historie - på samme tid dybsindig og morsom - om forfatteren til den lov danskerne kender bedre, end de kender Grundloven.

En billet til foredraget koster 50 kroner. For Biblioteksklubbens medlemmer koster en billet 40 kroner. Billetter købes på Fredensborg Bibliotekernes hjemmeside under Aktiviteter.