Netradio

Søg på humleborg

Public acces

Tilsynsmyndighed

Støtteforening

Flere lokale nyheder

Samarbejdspartner

Humleborg er medlem af:

Det er overraskende, morsomt, somme tider lidt uhyggeligt og umådeligt fantasifuldt, når det århusianske børneteater HonningBanden inddrager børn fra publikum og skaber en unik teaterforestilling på Humlebæk Bibliotek den 24. marts.

Lørdag den 24. marts klokken 12.00-13.00 kan man opleve et professionelt og sjovt improvisationsshow med hatte, børn og historier på Humlebæk Bibliotek.

Det er historiefortæller Asger Rasmussen, der tager børn og voksne med på finurlig og underholdende teatersjov ved at invitere børn fra publikum med på scenen. Her skal de vælge sig en af de 20 forskellige medbragte hatte og en rolle, som de synes passer til lige netop den hat. Med hjælp fra publikum og børnene på scenen opstår den ene vanvittige historie efter den anden, når Asger finder på sjove teaterstykker med udgangspunkt i børnenes roller.

Oplev drager, hekse, feer, trolde, prinser, prinsesser, spøgelser, tyve, mariehøns, edderkopper, løver, trolde, soldater, politibetjente, riddere, rockere, krokodiller, rummænd, landmænd, fine damer og mange flere. Alt sammen i nye forklædninger og på tværs af køn, alder og rollevalg.

Der bliver selvfølgelig taget hensyn til det enkelte barns grænser, så alle får en god oplevelse. Og det er helt frivilligt, om man har lyst til at komme op på scenen.

Det er gratis for børn at deltage, mens det koster 25 kroner for voksne. Tilmelding er nødvendig og kan ske via Fredensborg Bibliotekernes hjemmeside under Aktiviteter.