Netradio

Søg på humleborg

Public acces

Tilsynsmyndighed

Støtteforening

Flere lokale nyheder

Samarbejdspartner

Humleborg er medlem af:

Den 7. april gæster Copenhagen Phil igen Nivå – denne gang med en ren hitparade af musikalske højdepunkter for hele familien. På scenen sidder også elever fra Fredensborg Musikskole. Det store symfoniorkester Copenhagen Phil lægger igen vejen forbi NKK-Hallen i Nivå og inviterer hele familien med til fest med alle tiders smukkeste og mest forrygende musik.

Fra Star Wars til promenademusik
Sidste gang, de mange klassiske musikere gæstede Nivå, var i januar med en medrivende nytårskoncert med Michael Carøe i front som crooner. Denne gang er nytårsnoderne skiftet ud med en skøn blanding af festlige toner i den absolut mest charmerende ende. Musik, som er kendt af de fleste. Publikum kan glæde sig til et fornøjeligt musikalsk miks af bl.a. filmmusikmageren over dem alle, John Williams og hans ”Star Wars” – men også muntre toner fra Elgars ”Pomp and Circumstance” fra BBC’s populære Promenadekoncerter, tangoinspireret musik af Villa-Lobos, smukke klassiske kompositioner af Sibelius og Bach til jazzede rytmer af Duke Ellington.

Og som om et ikke var nok, har symfoniorkestret også inviteret elever fra Fredensborg Musikskole samt et kæmpekor af elever fra Musikskolen, Kirkerne og Endrupskolen til at spille med på et par værker side om side med de professionelle musikere. For de mange lokale elever er oplevelsen ét af årets musikalske højdepunkter, og der øves flittigt op til den unikke koncert i NKK-Hallen, der er blevet til i tæt samarbejde med Fredensborg Musikskole.

Hele familien er inviteret
Copenhagen Phils solobasunist, Christian Schmiedescamp, er aftenens konferencier og historiefortæller, der guider både små og store publikummer hele vejen rundt om og ind i musikken.

På dirigentpodiet står den svenske dirigent, Per-Otto Johansson. Han er en anerkendt koncert- og operadirigent, der bl.a. har stået på dirigentpodiet for nogle af de allerstørste operaer som ”Figaros bryllup”, ”La Bohème”, ”Rosenkavaleren”, ”Tosca”, ”Madame Butterfly”, ”Barberen i Sevilla” og ”Dead Man Walking”. Denne eftermiddag sørger han for at sætte fart over feltet i Nivå!

Koncerten arrangeres af Fredensborg Musikskole i samarbejde med Fredensborg Kommune og varer ca. en time. Billetter kan købes på Fredensborgs Musikskoles hjemmeside samt på Fredensborg bibliotekernes hjemmeside og koster 100 kr. for voksne. Børn og unge under 18 år kommer gratis ind (gratisbilletter skal bestilles online).

PRAKTISK INFO

COPENHAGEN PHIL I NIVÅ – MUSIK MED MERE

Lørdag 7. april 2018 kl. 15
NKK-Hallen, Nivå

Copenhagen Phil
Dirigent / Per-Otto Johansson
Konferencier / Christian Schmiedescamp, basunist
Solister / Yuko Yasui, violin og Jakup Lützen, bratsch

Musik / Bach, Elgar, Sibelius, Villa-Lobos, John Williams m.fl.

Koncerten varer ca. en time

Arrangør / Fredensborg Musikskole i samarbejde med Fredensborg Kommune

Billetter /
Voksne 100 kr. / Børn og unge u. 18 år gratis (gratisbilletter skal bestilles online)

Salgssteder /
www.fredensborgmusikskole.dk 
www.fredensborgbibliotekerne.dk/arrrangementer 

 

Lyt til interview med Carsten Østerskov fra Fredensborg Musikskole og dette arrangementet og deres tur til venskabyen Nittedal i Norge.