Netradio

Søg på humleborg

Public acces

Tilsynsmyndighed

Støtteforening

Flere lokale nyheder

Samarbejdspartner

Humleborg er medlem af:

Der er åbent hus i det gamle posthus ved Humlebæk Station lørdag den 10. marts kl. 10.00. Ambitionen er at omdanne det tidligere posthus til byens nye samlingssted under navnet Kulturstationen. 

Ved arrangementet den 10, marts vil der være deltagelse af Louisiana Museum of Modern Art , Aarstidernes Gårdbutik på Krogerup Avlsgaard , Musikteatergruppen Ragnarock, UngFredensborg og diverse lokalpolitikere - og selvfølgelig alle ildsjælene bag KulturStationen.!

Der bliver musikalsk underholdning af musiker og bysbarn Peter Spies og der dannes et kor af alle os, der er til stede! Det bliver sjovt.

* Har du lyst til at høre om planerne for bymidten?

* Har du lyst til at deltage i arbejdet med at gøre det gamle posthus til det midlertidige kulturhus og samlingssted KulturStationen?

* Vil du opleve spændende aktiviteter arrangeret for og af lokale kræfter?

* Har du selv gode ideer til arrangementer, der ville passe ind i byens nye hus? Fællesspisning, børneteater, filmklub, debatter, repair cafe …

* Har du mulighed for at bidrage med lidt inventar til huset, såsom spil, elektronik, service?

Kan du svare ja til bare ét af ovenstående spørgsmål, så kom til åbent hus i KulturStationen lørdag den 10. marts fra kl. 10!

Foreløbigt program:

Program fra kl. 11 men dørene åbner kl. 10.

LOUISIANA og UngFredensborg åbner udstilling ved Ungakademiets lokale kunstnerspirer og inviterer til workshop

Korte præsentationer om planerne for Humlebæk bymidte og om den nye forening KulturStationen

Borgmester Thomas Lykke Pedersen; Ulla Hardy Hansen, Formand for Kultur og Fritid og Lars Simonsen, Formand for Plan, Miljø og Klimaudvalget vil sige et par ord

Vi inviterer til FÆLLESSANG og får besøg af RAGNAROCK!

Kulturstationen er tiltænkt som et sted for alle kommunens borgere. Vi håber, at aktiviteter for både børn og voksne kommer til at fylde huset. Tag derfor meget gerne også børnene med til åbent hus-arrangementet. Der vil være mulighed for at lege, tegne og spille spil :)

Vil du vide mere? Så find ”KulturStationen Humlebæk” på Facebook eller kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Billeder fra Facebookgruppen.