Netradio

Søg på humleborg

Public acces

Tilsynsmyndighed

Støtteforening

Flere lokale nyheder

Samarbejdspartner

Humleborg er medlem af:

 

Der er massere af musikalske tilbud til borgerne i Fredensborg i den kommende weekend. Den kommer til at stå på både rock og jazz. Die Herren spiller på Asminderød Kro, Kong Hans Kongelige Hofkapel i Fredensborg Jazzklub og Tons of summer gæster Fredensborg Gl. Biograf ved et arrangement til fordel for Lions Club Fredensborg.

U2 cover rock

Die Herren spiller U2 cover musik på Asminderød Kro. Arrangementet starter med bøf, fritter og bearnaise sovs kl. 19.00 og ca. kl. 21.00 træder det populærer orkester på scenen. De vil underholde frem til midnat, hvor der derefter er DJ party den halve nat. Pladsbestilling sker ved henvendelse til kroen. Læs mere her: http://asminderoedkro.dk/die-herren/

Kongelig Jazz

Samme aften er der jazz i Fredensborghusenes restaurent. Kong Hans Kongelige Hofkapel underholder denne aften, hvor der også er spisning inden musikken spiller. Det er Fredensborg Jazzklub som er vært, og billetter fås hos Fredensborg Boghandel. Læs mere her: https://www.humleborg.dk/index.php/jazzklubben

Lokalt gensyn

Lørdag aften spiller TONS OF SUMMER i kulturhuset Fredensborg Gamle Biograf hvor der igen er en dejlig middag inden koncerten.

Tons of Summer gæstede sidste år Fredensbrog Gamle Biograf og spillede for fulde huse. Har senest spillet offentligt i sommers til byfesten Fredensborg Smukkest. Tons of Summer spiller live rock- og popcovers med begejstring, nærvær og spilleglæde og er godt i gang med at manifestere sig som Fredensborgs eget partyband. Dans til gode klassikere fra Toto, Mads Langer, Earth Wind & Fire, Rugsted & Kreutzfeldt, Stevie Wonder, Back to Back, Sko/Torp og mange flere.

Claus Israel (vokal) står i spidsen for et hold af erfarne musikere fra den danske rockscene. Nicolai Levring (guitar), Andreas Hatholt (bas), Søren Baun (keyboard) og Jacob Hatholt (trommer).

Koncert kr. 145,-
Koncert og middag kr. 295,-

Nyd en dejlig middag før koncerten leveret af "Restaurent Under Kronen":

Vi åbner for middagen kl. 18.30 og beder dig komme inden kl. 19.00
For dig som ikke spiser åbner vi dørene kl. 21.00. Koncertstart ca. kl. 21.30