Netradio

Søg på humleborg

Public acces

Tilsynsmyndighed

Støtteforening

Flere lokale nyheder

Samarbejdspartner

Humleborg er medlem af:


Under De olympiske vinterlege kan man på Fredensborg Bibliotekernes hjemmeside blive klog på bibliotekets mange eMaterialer og samtidig vinde en præmie. Fredensborg Bibliotekernes hjemmeside kan bruges til meget andet end at forny ens lån og reservere den nye krimi af Jussi Adler Olsen. Hjemmesiden giver for eksempel adgang til en lang række betalingsdatabaser – eller eMaterialer – som bibliotekets brugere frit kan anvende.

Nogle af disse eMaterialer er mere kendte end andre. Mange har hørt om og benytter sig af eReolen og Filmstriben, mens sprogkurserne i Mango Languages og magasinerne i RB Digital fører mere anonyme tilværelser. For at øge kendskabet til de mere ukendte tilbud har Fredensborg Bibliotekerne lanceret en quiz, hvor svarene findes i netop Mango Languages, RB Digital med flere.

Er man dygtig nok til at svare på spørgsmålene deltager man i lodtrækningen om spillet ”Steep—Winter Games Edition” til enten PS4 eller xBox One og fem gange to billetter til eliteishockey i Bitcoin Arena i Rungsted. Billetterne er sponseret af ishockeyklubben Rungsted Seier Capital.

Man kan læse mere om konkurrencen og finde ud af præcis, hvordan man deltager ved at besøge siden www.fredensborgbibliotekerne.dk/konkurrence.

Under Vinter-OL har bibliotekerne i Fredensborg, Humlebæk og Nivå opstillet større udstillinger med bøger og anden information om OL. I udstillingerne indgår desuden størrelse 1:1-figurer af sportsfolk fremstillet af Produktionsskolen i Helsingør.