Netradio

Søg på humleborg

Public acces

Tilsynsmyndighed

Støtteforening

Flere lokale nyheder

Samarbejdspartner

Humleborg er medlem af:

Den 24. februar er Fredensborg Bibliotekerne vært for en stor tegnekoncert for børn i Kulturhuset Fredensborg Gamle Bio med kunstneren og illustratoren Rasmus Bregnhøi.

Hvad sker der, hvis man tager et kæmpe stykke papir, en gruppe musikere og en masse børn og sætter dem sammen i rum?

Det kan man finde ud af lørdag den 24. februar klokken 11.00-11.45 i Kulturhuset Fredensborg Gamle Bio. Her vil den prisvindende illustrator af mange børnebøger Rasmus Bregnhøi stå i spidsen for en forrygende tegnekoncert, hvor han i samspil med de deltagende børn vil skabe Fredensborgs største pærevælling af en tegning.

Helt kaotisk bliver det dog ikke, for undervejs i processen vil en gruppe musikere påvirke børnenes fantasi med improvisationsmusik fra jazz til børnesange. Ved skiftevis at spille svagt, kraftigt, mærkeligt eller genkendeligt vil bandet forsøge at sætte sit præg på stemningen i den store tegning.

For at deltage i arrangementet skal børnene være 5 år eller ældre. Det er gratis for børn, mens ledsagende voksne hver skal betale 25 kroner. Tilmelding kan ske via Fredensborg Bibliotekernes hjemmeside under Aktiviteter.

Rasmus Bregnhøi er født i Langerød i Fredensborg. Han vandt sidste år Gyldendals Børnebogspris og har tidligere vundet Kulturministeriets illustratorpris og Blixenprisen for Børne- og ungdomslitteratur.

Lyt til interview med Rasmus Bregnhøi her: