Netradio

Søg på humleborg

Public acces

Tilsynsmyndighed

Støtteforening

Flere lokale nyheder

Samarbejdspartner

Humleborg er medlem af:

Vinterferien banker på døren, og det betyder dejlige oplevelser for kommunens børn på bibliotekerne i Fredensborg, Humlebæk og Nivå.

Man kan for eksempel udfolde sine kreative evner, når der skal males og tegnes dyr med inspiration fra Hans Scherfigs dyremotiver. Der afprøves forskellige teknikker og materialer, og workshoppen henvender sig til børn i alderen 6-12 år.

Den finder sted på Nivå Bibliotek og Medborgercenter den 12. februar, Fredensborg Bibliotek den 13. februar og på Humlebæk Bibliotek d. 14. februar – alle dage fra klokken 12.00-14.00. Det er helt gratis at være med, men man skal tilmelde sig via Fredensborg Bibliotekernes hjemmeside under Aktiviteter.

Er man mellem 8 og 14 år og mere til at udfolde sine evner i den virtuelle verden, bliver der endnu engang åbnet op for de populære Minecraft-spildage med Emil Paltorp og de andre Minecraft-eksperter fra foreningen Nørdenirvana. Det kommer til at foregå på Fredensborg Bibliotek den 12. februar fra klokken 10-13, på Humlebæk Bibliotek den 13. februar klokken 10-13 og på Nivå Bibliotek den 14. februar klokken 11-14.

Det koster 25 kroner at deltage, og man tilmelder sig på Fredensborg Bibliotekernes hjemmeside under Aktiviteter.