Netradio

Søg på humleborg

Public acces

Tilsynsmyndighed

Støtteforening

Flere lokale nyheder

Samarbejdspartner

Humleborg er medlem af:

I november og december står den på juleworkshops, luciaoptog og julegavefiskeri på Fredensborg Bibliotekerne.

I en tid med masser af traditioner har Fredensborg Bibliotekerne i årenes løb udviklet sine egne juletraditioner. En sikker genganger i programmet er således den populære juleworkshop, hvor fingernemme Diana Helbo står i spidsen for juleklip for børn og deres voksne. I år er temaet historisk julepynt såsom musetrapper og guirlander.

Juleworkshoppen starter på Nivå Bibliotek og Medborgercenter den 20. november og fortsætter til Humlebæk Bibliotek den 29. november og slutter på Fredensborg Bibliotek den 30. november. Alle steder foregår det mellem klokken 15.15 og 16.45. Gratis tilmelding kan ske på Fredensborg Bibliotekernes hjemmeside.

Lørdag den. 9. december og lørdag den 16. december fortsætter julerierne med julegavefiskning på Fredensborg, Humlebæk og Nivå Bibliotek. På disse dage mellem klokken 10 og 13 kan børn komme og fiske en julegave op af julegavebassinet med en magnetfiskestang. Eneste betingelse er, at man medbringer et stykke julepynt, som kan blive hængt op i biblioteket.

Onsdag den 13. december klokken 10.30 gentager Fredensborg Bibliotek traditionen med stemningsfuldt luciaoptog gennem biblioteket. Her vil børn fra Fredensborg Skoles 3. klasser gå i optog mellem reolerne og fylde biblioteksrummet med sang og smuk luciastemning.