Hør forfatter Lars Kjædegaard fortælle om sit forfatterskab og derefter samtale med en trofast læser – Peter Heiberg – som man bl.a. kender fra Fredensborg-Humlebæks Lokalhistoriske Forening.

Er du Lars Kjædegaard-fan eller kunne du blot tænke dig at få udvidet dine litterære horisonter, så kom på Fredensborg Bibliotek torsdag d. 23. november kl. 19.00 og få et unikt indblik i Kjædegaards spændende forfatterskab.

Kjædegaard er en alsidig og erfaren forfatter med omkring 30 bøger i bagagen. Udover sin populære krimiserie om makkerparret Anita Hvid og Thor Belling har han også skrevet en række romaner med hovedpersonen Poul Helweg i centrum. Disse romaner foregår i Helsingør og omegn, hvor Kjædegaard selv er bosiddende i dag.

Denne aften er der to ting på programmet: Først vil Kjædegaard fortælle om, hvordan han blev forfatter, om det at skrive generelt og om sine krimier. Herefter udspiller resten af foredraget sig som en samtale mellem Lars Kjædegaard og Peter Heiberg. Peter Heiberg har været en trofast læser af Kjædegaards romaner siden 1980’erne, og han vil især dreje samtalen ind på Poul Helweg-bøgerne og Kjædegaards andre historiske romaner.

Foredraget er gratis, men billet er nødvendig. Find din billet på Fredensborg Bibliotekernes hjemmeside under Program.