Så er der allerede gået to måneder siden årets Nivå musikfestival blev gennemført. Igen i år med godt vejr og en masse glade mennesker. En stor tak til jer der dukkede op og var med til at gøre denne festival til en god dag og en særlig tak til jer, der var med til at stille op, tage en tørn i baren eller infoboden samt rydde op.

Det var en fantastisk dag med gode bud på Nivå og omegns musikliv. Vejret holdt tørt som det for det meste er 1. lørdag i Juni. Så tak til vejr-guderne...

Og nu vi er ved det så skal der også sendes en stor tak til Fredensborg kommune, der jo utrætteligt støtter nivå musikfestival.

Vi ser nu frem til næste års festival, så sæt allerede nu kryds i kalenderen lørdag den 2. juni 2018.

Og så kom der en flink mand forbi Øvelokalet en Fredag i Juni. Det var Theis Breum-Harrild fra Nordea. Under armen havde han en moderne Check på 10.000,- kr fra Nordea Fonden, som han gerne ville støtte Nivå musikfestival med. 10.000 Tak for den Theis og Nordea Fonden! Tak for at i er med til at gøre vores lille festival mulig.

Folk som Theis, Medlemmerne i Lauget og de faste støtter (Bl.a Fredensborg Kommune) gør det også muligt at afholde Fredags Rock i Teaterhuset hver 1 fredag i måneden næsten hele efterår/ vinter halvåret. Spise-sedlen byder her på forskellige arrangementer der spænder helt fra Rock-foredrag, korsang til Dansk heavy rock.

Og de gode faciliteter kan sagtens rumme flere medlemmer så du må gerne hive venner og bekendte med derned; et medlemskab koster kun 100,- kr om året. Og så slipper du/de for at betale 20,- kr i entré hver gang du kommer til et fredags arrangement.

Der er endog et par øvetider ledig i dagtimerne....så hvis du går med en musiker i maven kunne det måske være noget af interesse. Så måske der også skal sættes nogle krydser i kalenderen til vinter??

Vi ses!

Nivå Musiklaug

www.musiklaug.dk

Bliv også ven med os på Facebook