Der er lagt op til en mangfoldig og spændende sæson, når Louisiana begynder efterårets Billedskole tirsdag den 5. september – og ugen frem – for børn og unge mellem 4 og 15 år på hold inddelt efter alder. De yngste er velkomne til at tage en voksen med. Billedskolen har fokus på udstillingerne med Tal R, Marina Abramović og Rineke Dijkstra.

Udgangspunktet er udstillingerne med Tal R, hans underfulde, farverige malerier, collager, skulpturer og tegninger – film, performances, lydinstallationer og malerier af Marina Abramović, en af krops- og performancekunstens pionerer, og den hollandske kunstner Rineke Dijkstras fotografier og film, hvor autencitet, nærvær, sårbarhed og medfølelse kendetegner hendes billeder.

Værker fra udstillingen BEING THERE med internationale samtidskunstnere der stiller skarpt på samspillet mellem den fysiske og den digitale virkelighed i installationer, videoværker, skulptur og maleri er også med på programmet.

I 9 uger (med pause i efterårsferien) bliver der mulighed for at opleve og selv arbejde med kunst.
Billedskolen, der afsluttes i løbet af november, ledes af Louisianas kunstformidlere.

Sammen går man ud i museet – oplever Tal R og hans mangfoldige univers – malerier fyldt med fortællinger og bugtende, pastelfarvede, blinkende og klimtende skulpturer.
Videre til Abramović og hendes intense performance-verden.

Og til Rineke Dijkstras menneskebilleder – hendes portrætter – gådefulde og betagende.
Man tegner skitser undervejs, taler om værkerne, billedsprog, om farver, former, teknik, om kunstnerne og deres biografi.

Og tilbage i Børnehusets værksted arbejder deltagerne med bl.a. maleri, tegning, skulptur, fotografi og grafik.
Hver uge har sit tema. Og der afsluttes med fernisering lørdag den 18. november, hvor alle arbejder udstilles.

Prisen for at deltage er 1500 kr. – 1300 kr. for medlemmer af Louisiana Klubben. Det inkluderer omvisning, værkstedsarbejde, materialer etc.
Tilmelding og flere oplysninger på www.louisiana.dk

Man er også velkommen til at kontakte Børnehusets leder Louise Hauerberg, M: 2328 6522, mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..