Art-Now er en ny kunstnersammenslutning bestående af kunstnerne: Annelise Jarvis Hansen, Bodil Örs, Catharina Nordlindh, Jan Borst, Kirsten Work Rasmussen, Lis Engel, Ole Fogh Kirkeby, Tim Juel-Jacobsen. De udstiller på Humlebæk Bibliotek fra 17. juni til 29. juni 2017

Næste udstilling har temaet ”Skønheden Sker”. 

Hvad er skønhed? 
Hvilken betydning har skønhed?


- Som gruppe vil vi ikke andet end vise andre, at hvert at de øjeblikke, hvori skønheden sker, er tilgængelige for enhver, skriver de i en pressemeddelelse, og fortsætter: 

Skønheden er hos os hele tiden. I det vi ser, i det vi tænker, i det vi føler og i det vi gør. Hvis vi vil, kan de andre og verden træde frem for os som under, overraskelse, åbenbaring og indsigt. Verden kaster sit lys på os, ja, vi ikke blot ser tingenes og relationernes lysende, væsen, deres aura og deres glorie, men vi kan høre den, og vi kan berøre. Fordi virkeligheden sker, kan vi føle den langt ud i fingerspidserne, disse små forposter for vores hjernes felttog ind i alt det vidunderligt velkendte og fremmede.

Vi viser fotos, malerier, skulpturer.

Humlebæk Bibliotek 17. Juni - 29. Juni
Fernisering Lørdag 17. Juni kl. 11-13
Mød kunstnerne - www.art-now.dk

I alle vore sanser, og i ethvert menneskes sanser, er verdens stråleglans på færde.
Kunstnerens opgave er ”blot” at gøre os bevidste om, at modtagelsen af dette under afhænger af vores sanse-praksis. Vi må lære at se. Hvordan vi ser, høre, hvordan vi hører, føle, hvordan vi mærker. Det er en eftertænksomhed, der sidder i huden, vores åndende og glødende membran mod verden.
Derfor er ethvert menneske potentielt kunstner. Betingelsen er kun, at hun vil forvandle sig til et medium for den skønhed verden vil os. Virkeligheden vil gøre os til vidner på sin altomfattende skønhed, i helheder og i detaljer, såfremt vi er ydmyge og redebon nok.


Vi kan blive aktører på skønhedens scene. Vi kan med den skabende side af alle vore sanser dokumentere at det, der sker, følger en koreografi. Kunstnerens opgave er at afkode den, og give den form og mæle, for den ligger som en ældgammel kode i vort forhold til verden og til os selv.