Den 20. maj kan man i Rådhuskælderen på Fredensborg Rådhus 
opleve de dygtige elever fra Fredensborg Musikskole til den årlige forårskoncert.

Foråret er kommet, det spirer overalt - også i Fredensborg Musikskole, hvor små og store elever indtager Rådhuskælderen med en festlig Forårskoncert på Fredensborg Rådhus lørdag den 20. maj klokken 16.00.

Koncerten på Rådhuset byder på et alsidigt program med musik fra hele verden. Strygerne spiller svensk og etnisk folkemusik, korene synger bl.a. uddrag af det store korværk, som 250 elever optrådte med på plænen i Tivoli sidste lørdag. Tonerne fra latinamerikansk musik vil klinge fra en marimba- og klaverduo. Orkestret Jazzy Rocky kan bl.a. opleves sammen Sangkvartetten – Guitar- og Strygerorkesteret vil femføre det meget stemningsfylde nummer ”Hallelujah” af Leonard Cohen, og publikum kan desuden glæde sig til at høre flere dygtige solister.

Om forårskoncerten siger musikskoleleder Carsten Østerskov: ” Vi glæder os til at præsentere Forårskoncerten, som i den grad viser den meget store bredde vi arbejder på i Musikskolen, Jeg håber, at rigtig mange vil lægge vejen forbi rådhuskælderen og nyde koncerten. ”

Der er gratis adgang til koncerten, og man kan bare møde op i Rådhuskælderen, Fredensborg Rådhus, Egevangen 3B, 2980 Kokkedal.