Den 30. maj kl. 19 kan man i Kulturhuset Fredensborg Gl. Bio opleve elever fra Fredensborg Musikskoles Talentskole afslutte året med en stor koncert.

Musikskoleåret er ved at gå på hæld, og det bliver fejret den 30. maj med den traditionelle afslutningskoncert for talenterne.

Om koncerten siger Flemming Nilsson, der er projektleder på Talentskolen: ” Årets Talentskolekoncert bliver et overflødighedshorn af fantastisk musik, som afspejler alle sider af musikkens verden! De enkelte talentelever vil spille et eget selvvalgt stykke, som viser deres ihærdige arbejde gennem skoleåret, men derudover fremføres også resultatet af to workshops, der har været afholdt i skoleåret, hvor violinisten Andreas Tophøj har været en kæmpe inspirationskilde for eleverne og fra disse workshops vil det samlede talentskoleorkester, under ledelse af Andreas Tophøj, spille to flotte kompositioner ”Rosen” og ” Den største sorg”. Glæd dig til en aften med dejlig musik i talentfuldt selskab!”

Koncerten den 30. maj kl. 19.00 er gratis at overvære, og alle interesserede er velkomne i Kulturhuset Fredensborg Gl. bio.

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. Venlig hilsen Stine Have Carsten Østerskov Souschef, Fredensborg Bibliotekerne Pressekoordinator, Musikskolen " >