Torsdag 27. april 2017 er der premiere på musikteaterforestillingen "DER HVOR SOLEN ALTID SKINNER" på Baunebjergscenen, Baunebjergvej 401 i Humlebæk.


Forestillingen opføres af Musikteatergruppen Ragnarocks ungdomsgruppe, der er en del af Ungfredensborg.


Ungdomsholdet byder velkommen til byen Stjernelykke. Her stortrives erhvervslivet med en prisvindende danseskole, den verdensberømte frisørsalon Purple Rain og arkitektfirmaet 180grader, som har vundet utallige internationale konkurrencer.


En forestilling fyldt med sang, musik, fysisk teater og overraskelser.


Forestillingen er skabt af de ca. 40 medvirkende i samarbejde med deres instruktører - Sarah Eckhardt-Læssøe og Joachim Clausen.

Som altid kommer publikum meget tæt på skuespillerne i den intime teatersal.

"DER HVOR SOLEN ALTID SKINNER" får premiere torsdag 27. april, og spilles derefter 28. april, 1. maj, 2. maj, 4. maj og 5. maj - hver dag kl. 19.30. Der er kun billetter tilbage til forestillingerne 1. maj, 4. maj og 5. maj.

Billetter købes på www.ragna.dk – der er også billetsalg i døren, hvis der er billetter tilbage. Prisen er 60 kr. Grupper på mindst 15 personer kommer ind for 40 kr per person.

I er som sædvanlig meget velkomne til at kigge forbi til en af forestillingerne. Der er også mulighed for at smugkigge på vores forpremiere tirsdag 25. april. Men I skal lige aftale det med os i forvejen.


Vi kan som altid kontaktes pr mail eller på telefon 2021 1721.