Foreningen Børnejazz Fredensborg skyder det nye år i gang med endnu en festlig familiekoncert – denne gang med orkesteret HipSomHap i Kulturhuset Fredensborg Gl. Bio søndag den 22. janaur kl. 11.00.

Når HipSomHap går på scenen er der dømt rap i børnehøjde og leg med ord på en sjov og anderledes måde. Teksterne er fyldt med liv og løjer og rammer træfsikkert ind i børnenes univers. Publikum bliver selvfølgelig inddraget og er med, når der skal improviseres rim og skabes både musik og tekst. Så få armene i vejret og syng, hop, dans og vær med til at skabe en fest, når HipSomHap giver den gas i Bioen.

HipSomHap består af:
Andreas Seebach
Anna Bukh
Rasmus Sejersen

Entréen er 40 kr. for både børn og voksne, og man kan betale kontant og via MobilePay i døren. Information og billetreservation på www.facebook.com/boernejazzfredensborg / tlf. 27280729. Der vil være mulighed for at købe juice. Vel mødt søndag den 22. januar kl. 11 i Kulturhus Fredensborg Gl. Bio. Næste koncert finder sted 2. april 2017.

Koncerten er skabt i samarbejde med LMS, Fredensborg Kommunes Kulturudvalg og Børnejazz Fredensborg.

Yderligere information:
Mette Riis, Formand for Børnejazz Fredensborg
tlf. 27280729, e-mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.