Traditionen tro, tager Musikskolen tidligt hul på julen og sørger for at sprede juleglæde i hele december måned med en mini-turné og flere julekoncerter.

Den 1. december vil en del af Fredensborg Musikskoles klaver-, violin-, guitarelever og sangere tage på julevisit og fylde eftermiddagen med klassiske musikstykker, julekendinge og fællessange. Karavanen starter på Øresundshjemmet og fortsætter siden til Linden, hvor musikskolen har været et fast tilbagevendende indslag i den store julefest.

Juleturnéen fortsættes når de musikglade elever den 6. december besøger Lindehuset i Fredensborg med liflig julemusik og fællessang til Fredensborg Husholdningsforenings julemøde.

Ifølge musikskoleleder Carsten Østerskov bliver det med garanti også en både stemningsfuld og hyggelig aften, når korbørn, blokfløjteelever, klaver- og sangelever finder nissehuerne frem fra julekassen og optræder med skøn julemusik til den årlige Nissehuekoncert på Nivå Skole Syd mandag den 12. december.

Onsdag den 7. december vil elever fra Musikskolen spille og synge julen ind med en julekoncert i Asminderød Kirke. Her vil de musikalske børn og unge optræde med et udpluk af deres favoritnumre og masser af festlig julemusik, som uden tvivl vil bringe juleglæde og lyse op i den mørke decembertid.

Tirsdag den 15. december inviterer Musikskolen til endnu en julekoncert, denne gang i Egedal Kirke, hvor de dygtige elever vil føre publikum igennem et bredt repertoire af både julemusik og klassiske stykker.

Der er gratis adgang til julekoncerterne og alle er velkomne:

7. december kl. 19.00 i Asminderød Kirke, Asminderødgade 48, Fredensborg.

12. december kl. 18.00 i lok. 35 på Nivå Skole Syd, Niverødvej 38 i Nivå

15. december kl. 19.00 i Egedal Kirke, Egedalsvej 3 i Kokkedal.

Fra Musikskolen benytter vi lejligheden til at ønske alle EN GOD JULEMÅNED OG EN RIGTIG GLÆDELIG JUL.