Kemamikfugle1Keramikeren Merete Deichmann er inspireret af fugle og humor i sine værker, der udstilles på Humlebæk Bibliotek fra d. 4. – 18. maj i bibliotekets åbningstid.

Søfugle, høns, arktiske pingviner og pelikaner bliver portrætteret skævt og med et glimt i øjet, når keramikeren Merete Deichmann, udstiller på Humlebæk Bibliotek.

Merete Deichmann, der er uddannet keramiker i England, benytter sig ofte af humor, når hun arbejder, og det bærer denne udstilling også præg af.

”Humoristiske fugle er det gennemgående tema i mine skulpturelle arbejder,” siger Merete Deichmann, der primært arbejder med stentøjsler. ”Jeg synes, at dette ler egner sig bedst til det, jeg gerne vil udtrykke, både hvad angår form og farve, men det giver også skulpturerne den rigtige overfladetekstur”

Merete Deichmanns keramik er ofte haverelateret i form af borde og fuglebade, men omfatter også fade, vaser og skåle. Og som noget nyt har Merete Deichmann overført nogle af de sjove søfugle til vægrelieffer.

Udstillingen er gratis og kan ses i bibliotekets åbningstid. Der er fernisering lørdag d. 4. maj kl. 10-13, og alle er velkomne.

{jcomments on}