Tirsdag den 7. maj klokken 18 kan man på Fredensborg Bibliotek få smagsprøver på Bruce Springsteens mangeartede musik og høre en fan gennem mere end 25 år fortælle om idolet.

Skal man i Parken den 14. maj og opleve Bruce Springsteen & the E Street Band give en af deres maratonkoncerter, eller er man bare nysgerrig efter at vide mere om denne evigt aktuelle rocklegende, kan man en uge før koncerten få en indførsel i Springsteens univers.

I løbet af de par timer arrangementet varer, vil bibliotekar på Fredensborg Bibliotek og veteran fra mere end 50 Springsteen-koncerter, Karsten S. Andersen, afspille musik fra hele Springsteens karriere og dele ud af sin store viden om emnet. Og det bliver ikke bare de kendte sange, man får at høre. Også de lidt mere ukendte - men ikke mindre væsentlige - sider af Springsteen vil blive berørt.

”Bruce er langt mere alsidig end mange regner med,” siger Karsten S. Andersen, ”og det håber jeg deltagerne i lytteklubben får åbnet øjnene op for.”

Det er gratis at deltage i Bruce-aftenen, men det vil være en god ide at tilmelde sig på forhånd via Det sker på Fredensborg Bibliotekernes hjemmeside eller på et af kommunens fire biblioteker.

Zoom ind

Bruce Springsteen-arrangementet er første indslag i en ny serie af arrangementer på Fredensborg Bibliotek, som går under fællesbetegnelsen Zoom. Meningen med Zoom er – som navnet antyder – at zoome ind på et kulturelt emne under hyggelige og intime forhold. De fleste af Zoom-arrangementerne vil derfor foregå inde i selve biblioteket frem for i et af mødelokalerne.

I juni er der igen et Zoom-arrangement på programmet, hvor emnet er børnebiblioteket.

{jcomments on}