I hele efterårsferien bliver Nivå Bibliotek forvandlet til Harry Potter-slaraffenland med masser af Harry Potter-aktiviteter og -udstillinger.

Kan man ikke døje Harry Potter, skal man holde sig langt væk fra Nivå Bibliotek og Medbogercenter i efterårsferien. Er man til gengæld vild med Harry Potter vil der næppe være et bedre sted at tage hen i Danmark.

Hver dag i efterårsferien vil der være Harry Potter-aktiviteter, ligesom en del af biblioteket vil være forvandlet til Hogwarts og i det hele taget stå i Harry Potters tegn.

Aktiviteterne starter mandag den 17. oktober med rollespil, hvor Rollespilsakademiet vejleder i discipliner som kunsten at skabe en personlig tryllestav og brygning af trylledrikke. Om tirsdagen kan kan man spille Harry Potter brætspil og troldmandsskak, lave drageæg samt deltage i en debat om Harry Potter med nogle skarpe Potterheads.

Onsdag den 19. oktober er der workshop, hvor man med Bagedystens Pernille Sigsgaard Mortensen kan lave sine egne Bertie Botts multismagsbønner, og torsdag den 20. oktober står den på Quidditch-turnering.

Som rosinen i pølseenden er der ligeledes om torsdagen Natbio i Humlebio, hvor man fra klokken 22 og til den lyse morgen kan være med til ekstrem Harry Potter-marathon med de fire sidste Harry Potter-film i én lang køre.

Man kan læse meget mere om aktiviteterne samt finde tidspunkter og information om tilmelding og aldersgrupper på Fredensborg Bibliotekernes hjemmeside under Program.