Tag med på en sjov og anderledes teatertur torsdag den 18. april 2013.

I samarbejde med Teaterforeningen Fredensborg Kommune arrangerer Kokkedal på Vej en bustur til forestillingen, hvor de medvirkende fra forestillingen tager sig godt af publikum…vel at mærke det kvindelige publikum.

Mændene må gerne køre med, men de skal absolut ikke forvente no¬gen service. Det er teatergruppen Ragnarock, som servicerer bussens passagerer. Det sker i forbindelse med deres forestilling FROST, der handler om en fuldstændig kvindedomineret verden. De få mænd, der stadig findes, kaldes sommerfugle, og de må bo i lejre langt fra kvindernes by.

Stykket spilles på Baunebjergskolen i Humlebæk. Publikum kan hoppe på teaterbussen i Fredensborg, Kokkedal og i Nivå inden den sætter publikum af i Humlebæk. Efter forestillingen bliver man kørt retur til stoppestederne.

Busplan 18. april: 

18:10 Fredensborg, v/ Den Gamle Biograf

18:30Kokkedal, v/ Egedalshallen

18:45 Nivå, v/busstoppestedet ved centret

Forestillingen starter kl. 19:30 og bussen kører publikum retur efter forestillingen.

Billetter koster 65 kr. og kan bestilles på www.ragna.dk under billetbestilling

Info Ole Skjellerup, Kokkedal på Vej, tlf: 2087 2980

2 x Andersen

Fredag den 12. april kan du i Humlebæk Dagcenter opleve skuespilleren Preben Harris sætte fokus på to af Danmarks største forfattere med efternavnet Andersen: Benny og H.C.

Lad os foretage et lille tankeeksperiment: Hvis en ny istid pludselig dækkede hele det vældige Rusland, ville blot et par bind af den store russiske forfatter, Anton Tjekovs forfatterskab, være nok til at fortælle historien om det store land. På samme måde vil blot nogle få værker af Benny og H.C. Andersen være nok til at portrættere det lille Danmark. Så velkommen til en stund, hvor vi skal grine lidt - også af os selv. 

Stykket varer ca. 60 minutter og billetterne koster 50 kr. og kan købes på Humlebæk Dagcenter og på www.billetten.dk 

Ny sæson på tegnebrættet 

Teaterforeningen Fredensborg Kommune er med disse to forestillinger ovre deres anden sæson. Den seneste sæson har været rigtig spændende og billetsalget er steget markant, hvilket vidner om en stigende interesse for teater og foreningens arbejde. I samarbejde med Helsingør Teater en foreningen ved at lægge sidste hånd på den kommende sæson, der skydes i gang allerede i august med deres samarbejde på Kokkedals Gadeteaterfestival. 

Læs mere om Teaterforeningen Fredensborg Kommune på www.teaterfred.dk og www.facebook.com/teaterforeningenfredensborgkommune