Fredensborg Musikskole byder på eventyr og klassiske juletoner ved koncerten i Asminderød Kirke, tirsdag d. 13. december kl. 19.00.

Fredensborg Jazzklub havde fredag den 2. december igen fyldt op med jazzglade og dansevenlige publikummer, da den tysk/danske trompetist Norbert Susemihl var forbi med sit orkester Joyful Gumbo og allerede nu er jazzklubben har med vintersæsonens program der byder på gensyn og genhør med Henning Munk & Plumperne, Jensens New Orleans Band og Finneys Jazzmen.

”Messingsuppe” af den gode gamle slags eller ”bare” brassmusik slår en ganske særlig julestemning an. Mange husker de traditionelle messing-julekoncerter på Strøget, på torve, i bycentre eller i tv med Mr. Bean. Det får man i år også i Fredensborg gamle biograf, hvor denne koncert lægger op til en ny tradition i Fredensborgs juleforberedelser.

Kom til samtalesalon på Fredensborg Bibliotek mandag den 12. december klokken 17.00, hvor emnet denne gang er HVERDAG.

Julen nærmer sig og den skal swinges og hygges ind. Den opgave tager makkerparret Benjamin Aggerbæk & Jens Jepsen på sig, når de i løbet af december måned giver 30 julekoncerter rundt i det meste af kongeriget. Den 11. december spiller de i KulturStationen i Humlebæk.

Lørdag den 31. december kl. 10.00 byder borgmester Thomas Lykke Pedersen og Fredensborg Atletik Klub velkommen til årets nytårstour i Fredensborg Slotshave.

Tirsdag den 6. december 2022 klokken 15.30 kan der klippes julehjerter og limes guirlander, når Humlebæk Bibliotek inviterer børn i alderen mellem 6-10 år til juleklip og julehistorier.

Efter et vildt år med corona, krig, inflation og valg, ja så trænger vi alle vist til at slappe af og være sammen. Julens tradition er glæde og tryghed. Julehøjtiden skal synges og spilles ind. Det gør den i Fredensborgs gamle biograf søndag den 4. december med Operettekompagniet.

Det bliver en festlig lørdag formiddag den 26. november i Fredensborg. Her kommer Det Lille Turnéteater nemlig forbi Fredensborg Bibliotek med den gakkede forestilling Grev Gris, hvor prins Knud falder for en gris og gør den til greve.

Nivå Amatør Teater inviterer til julekoncert tirsdag den 13. december klokken 20.00 med Gitte Degn & Kasper Daugaard, begge er professionelle musikere og sidst nævnte har turneret verden rundt med Lukas Graham.

Det internationalt anerkendte københavnske ensemble tager afro jazz til et nyt niveau, og man skal lede længe for at finde et andet europæisk band, der har bidraget mere til den fornyede popularitet af genren end The KutiMangoes. De underholder fredag 2. december 2022 kl. 21.00 på Nødebo Kro.

Radiostøtteforeningen Lyden og Radio Humleborg inviterer til et musikalsk-arrangement om kongen af rock´n´roll - Elvis Presley. Det sker tirsdag 28.. februar 2023 i Fredensborg Golf Club, Skovsvinget 25, Fredensborg. 

Brugerrådet i Egedal Byens Hus inviterer til juletræstænding lørdag den 26. november kl. 16. Men det er ikke kun en tænding af et hvilket som helst juletræ – vi har plantet et træ, som fremover vil være juletræ fra omkring 1. søndag i advent og året ud.