Netradio

Søg på humleborg

Public acces

Tilsynsmyndighed

Støtteforening

Flere lokale nyheder

Samarbejdspartner

Humleborg er medlem af:

Foreningen Nordens Fredensborg Lokalafdeling afholder ligesom mange andre i Norden en aften med fællessang. Det foregår på Humlebæk Bibliotek lørdag den 7. september kl. 19.00.

Barselscaféen starter op igen efter sommerferien, og den 5. september kan man på Humlebæk Bibliotek opleve cand.mag. i moderne kultur og kulturformidling Lisbeth Vestergaard, der giver gode råd til at styrke småbørns sprog.

Så sikkert som, at det bliver juleaften igen i år, kan man også i dette efterår regne med, at man på Fredensborg Bibliotekerne kan dyrke slægtsforskning og håndarbejde og få hjælp til it-problemerne og lektierne.

Søndag d. 8 sept. kl. 15.00 kan publikum opleve teaterkoncerten "Musikken er af Karen Jønsson" - et festfyrværkeri af Karen Jønssons udødelige sange - sunget og spillet af Betty and the boys og Elisabeth Børch.

Kunstmuseet Louisiana får tirsdag den 27. august kl. 19.30 besøg af den københavnske duo Den Sorte Skole, der består af Simon Dokkedal og Martin Højland – Duoen er berømt og berygtet for deres liveoptrædener, der i den grad mixer kunst-, genre- og stilarter.

Lions Club fejrer 50-års jubilæum ved at invitere Fredensborg Slotskirkes Pigekor til at give koncert den 8. september 2019 kl. 16:30 i Kulturhuset Den gamle Biograf i Fredensborg.

En ny integrationscafe er på vej i Frivilligcenter Fredensborg. Baggrunden for den ny cafe er, at Flygtningevenner Fredensborg, der siden 2015 har gjort et kæmpe arbejde for at hjælpe flygtningene til rette i vores kommune, stopper deres aktiviteter med udgangen af 2019.

Helle Handreck blev under Karlebo Sommerfest hædret som Årets KIF’er. ”Hun er en helt særlig person. Altid venlig, altid smilende, men tag ikke fejl. Bag facaden er en stærk kvinde, der tør tage beslutninger, der tør kæmpe for Karlebo og landsognet og som fra første sekund var en ægte KIF’er, da hun kom hertil med familien for mange år siden,” lød det fra den tidligere formand for Karlebo Idrætsforening Per Frost Henriksen, der var udpeget til at motivere valget.

Den nationale frivillighedsdag; er her i 2019 fredag den 27. september, Det er dagen hvor Frivilligcenter Fredensborg bl.a. skal kårer årets ildsjæl i Kommunen - du kan være med til at indstille kandidater til prisen.

Familienetværket er et nyt fællesskab for børnefamilier i Kokkedal. I familienetværket mødes frivillige og de tilmeldte familier ca. en gang om måneden for at lave hyggelige ting sammen. Det kan fx være madlavning, fællesspisning, udflugter og kreative aktiviteter.

For 4. år i træk inviterer Blindecenter Bredegaard til festival i Fredensborg. I år det det torsdag den 29. august kl. 10.00-16.00. Traditionen tro får du mulighed for at høre god musik og drikke kolde fadøl, mens du oplever den fede stemning på festivalpladsen.

Snart er det september – og der er lagt op til en mangfoldig og spændende sæson, når Louisiana begynder efterårets Billedskole og Kunst Lab for børn med start tirsdag den 3. september og billedværksted for voksne med start den 10. september 2019.

De frivillige hjælpere ved Nivå Lektiecafé på Nivå Bibliotek og Medborgercenter er atter klar til at hjælpe skolebørn med lektierne. Lektiecaféen på Nivå Bibliotek og Medborgercenter har første åbningsdag efter sommerferien mandag den 19. august kl. 14.