Netradio

Søg på humleborg

Public acces

Tilsynsmyndighed

Støtteforening

Flere lokale nyheder

Samarbejdspartner

Humleborg er medlem af:

Den 6. februar kan patienter, pårørende og andre interesserede høre et foredrag på Fredensborg Bibliotek om angst, depression og stress i forbindelse med kræft. Mange oplever uvished og bekymring i forbindelse med en alvorlig sygdom som kræft, og for nogle kan det føles som at miste kontrollen over sit eget liv.

Søndag den 2. februar kl. 16.00 kan man på Nødebo Kro opleve en eftermiddag med skøn latinamerikansk musik spillet og sunget af det unikt velspillende ensemble The Latin Clásico.

Fra 2019-2022 deltager Fredensborg Bibliotekerne i det store forskningsprojekt DELTAG, som er et samarbejde med Kulturhusene i Danmark og Aarhus Universitet.  Forskningsprojektet DELTAG, der strækker sig helt frem til udgangen af 2022, undersøger deltagerkulturen i landets meget forskellige kulturhuse og andre borgerinvolverende institutioner og aktiviteter.

Visesanger og fhv. overlærer ved Fredensborg Skole Tony Vejslev født 25. oktober 1926 - døde 13.januar 2020. Vi bringer her en Nekrolog skrevet af musikforlægger, komponist og guitarist Finn Olafsson.

Tirsdag den 28. januar kl. 19.30 kan man på Kunstmuseet Louisiana i Humlebæk møde forfatteren Iben Mondrup i en samtale med Anna Ingrisch og publikum er som altid velkommen til at byde ind med spørgsmål.

I januar 2020 er Kokkedal påvej gået sammen med Velkomstorkesteret, Fredensborg Kommune, Hjemme i Kunsten og Nivaagaards Malerisamling om projektet ”Velkomst” , der afvikles torsdag den 23. januar i Egedal - Byens Hus.

Humlebæk Kunstforening holder fernisering lørdag den 25. januar 2020 kl. 11.00 – 13.00 på deres vinterudstilling, der viser værker af billedhugger, maler og grafiker Bente Polano.

Nøddeknækkerne holder åbent hus i Forsamlingshuset Nødebo Kro den sidste fredag i måneden og får fredag 31. januar kl. 19.00 besøg af spillemandsgruppen Den Muntre Kreds, der til daglig er tilknyttet Paraplyen i Frederiksværk. Kom og vær med til en sjov og glad fællesaften med Nøddeknækkerne.

2019 har været forrygende i Humle Bio. De har vist massere af skønne film, både store film, såvel som små filmperler. Humle Bio kan se at Biografklub Danmark titler trækker mange i biografen og det viser nøgletalene også fra året der gik.

Onsdag den 22. januar kl.okken 14.00 på Humlebæk bibliotek fortæller Bent Skov Larsen om Humlebæks udvikling fra i 1945 at være to fiskerlejer og godset Krogerup til den by, vi kender i dag.

Nivå Big Band spiller igen i år op til en sen, men fyrig nytårskoncert i Teaterhuset Nivå. Det sker søndag den 2. februar klokken 15.00 hos Nivå Amatør Teater, derholder til i Kalvehaven 6 i Nivå.

For 21. gang spiller Fredensborg Brass Ensemble året i gang med et festligt og underholdende program søndag den 19. januar 2020 kl. 15.00.

Fredensborg Bibliotekerne er klar med en ny sæson med slægtsforskning, håndarbejde, it-hjælp og meget andet.