Netradio

Søg på humleborg

Public acces

Tilsynsmyndighed

Støtteforening

Flere lokale nyheder

Samarbejdspartner

Humleborg er medlem af:

Der bliver rig lejlighed til at høre lækker korsang om julen og meget andet når Nivå Musiklaugs Kor afholder hele 2 koncerter i december måned. Først i teaterhuset og så fire dage efter på Nivaagaards malerisamling.

Den 15. december kan man møde en ægte minigris og dens ejer på Humlebæk Bibliotek. Normalt er der adgang forbudt for dyr på Humlebæk Bibliotek, men den 15. december bliver der gjort en undtagelse. Her kommer griseopdrætter Else Marie Kristensen på besøg med en af sine minigrise.

Årets fritidsreception i Fredensborg Kommune blev afholdt onsdag den 28. november 2018 i Rådhuskælderen på rådhuset i Kokkedal. Modtager af foreningsprisen 2018 gik til Humlebæk Badminton Klub og Modtager af fritidslederprisen 2018 gik til Maria Rosenberg Larsen fra Nivå Gymnastikforening.

Julekoncert med Debbie og sanger/pianist Thomas Hübertz fredag den 14. december klokken 19.00 hos Nivå Amatør Teater. Debbie Cameron har i gennem en lang karriere udfoldet sit store talent og stemme på den danske musikscene og kan nu opleves i Nivå. 

Julen nærmer sig, og i den anledning kommer HOT SPOT BANANA BAND, søndag den 9. dec. kl. 15.00, og spiller i Medborgerhuset Egedal, Egedalsvej 2 i Kokkedal.

Hvis du er vild med litteratur eller bare gerne vil blive klogere på ét af de største værker i litteraturhistorien, så kom til klassikercafé på Nivå Bibliotek den 5. december om romanen ”Rejse til nattens ende”.

Alle børn i aldersgruppen 4-6 år og deres forældre inviteres til en sjov og aktiv eventyrtime om bjørne på Nivå Bibliotek torsdag den 29. november kl. 16.30. Her vil børnekulturformidler Stine Persson læse højt fra de to populære fortællinger ”Guldlok og de tre bjørne” og ”Da Boris fik gæslinger”.

Torsdag den 29. november kan man på Fredensborg Bibliotek lære om permakultur og dens rolle i at skabe en grøn og bæredygtig fremtid. Det sker ved et foredrag med Arendse Gulløv. Arrangementet afholdes fra klokken 19.00 - 20.30. 

”Lille Frø” er titlen på en teaterforestilling, som bygger på Jakob Martin Strids skøre billedbøger, og som man kan opleve søndag den 25. november på Fredensborg Bibliotek. 

Humlebæk Kunstforening har udstilling med værker af billedkunstner Kaare Paludan Seedorff. Udstillingen åbnes af Rasmus Meyer, ny forstander på Krogerup højskole, og det foregår lørdag den 24. november klokken 11.00 på Humlebæk Bibliotek. Udstillingen varer til fredag den 14. december og kan ses i bibliotekets åbningstid.

Voksne læseheste kan med fordel tage forbi Nivå Bibliotek onsdag den 28. november, når litteraturkritiker og foredragsholder Liselotte Wiemer kommer med forslag til vinterens læsning.

Den 25. november står den på Nivå Bigband på Humlebæk Bibliotek, mens Fredensborg Musikskoles populære Jazzyrocky optræder den 27. november på Nivå Bibliotek.

Fredensborg Jazzklub, som er en del af Radio Humleborg (Fredensborg Lokalradio), glæder sig sammen med restauratør Henrik Rasmussen til at byde velkommen til vores dansevenlige jazzarrangementer lørdag den 1.december i Fredensborghusenes flotte Festsal, Bakkedraget 43, Fredensborg.