Netradio

Søg på humleborg

Public acces

Tilsynsmyndighed

Støtteforening

Flere lokale nyheder

Samarbejdspartner

Humleborg er medlem af:

Søndag d. 29. april kl. 14 kan du i kulturStationen Humlebæk høre om én af Elsebeth Finnicks mange fantastiske rejseoplevelser.  Hun har rejst en del mere end de fleste og ofte som længerevarende ophold og under primitive forhold, det skriver www.seos.nu 

Til juli 2018, skal 15 deltagere fra musikteaterforeningen Ragnarocks ungdomshold + 3 ledere til Brasilien. Her skal de spille forestillingen "Undertow". Samtidig skal de arbejde sammen med deres venskabsgruppe i Bahia.

Flemming "ELVIS" Lind fra Helsingør er en af landets bedste Elvis-entatainere og han kan opleves i Medborgerhuset Egedal, lørdag den 5. maj kl. 19.00, Egedalsvej 2 i Kokkedal. 

Kom med til Find vej dagen i Grønholt Vang søndag den 6. maj fra kl. 10 – 12.30, Find vej dagen i Grønholt Vang er en smagsprøve på orientering, hvor hele familien kan deltage og dyste sammen - en anderledes og sjov tur i det fri, der udfordrer både hjerne og hjerte.

Fredensborg Bibliotekerne skyder årets forfatteraftener i gang med Leonora Christina Skov, der vil fortælle om sin aktuelle roman "Den, der lever stille", der har høstet stor anerkendelse og opmærksomhed siden den udkom i starten af 2018. I romanen beskriver Leonora Christina Skov sin livshistorie, forholdet til sine forældre, sin evige higen efter accept fra dem og forældrenes fordømmelse, da Leonora forelsker sig i en kvindelig præst.

Vær med at fejre Danmarks befrielse den 4. maj og hør den fantasiske historie om de danske jøders flugt til Sverige via Ringovnen i Nivå for 75 år siden. I de mørke og våde oktobernætter spillede Ringovnens lune lofter og teglværkets arbejdere en stor rolle i redningen af de danske jøder.

Sange af Jaques Brel, Charles Aznavour og andre franske profiler fortolkes med stor indlevelse, passion og stor musikalitet, når Nivå Amatør Teater har besøg af Anja Brink & Lars Grand lørdag den 26. maj 2018.

Skeletter og danske efternavne er temaerne for to foredrag på Humlebæk og Nivå Bibliotek i anledning af Forskningens Døgn i slutningen af april. Den 23. april starter Forskningens Døgn, og for første gang deltager Fredensborg Bibliotekerne i denne begivenhed med to videnskabelige foredrag henholdsvis i Humlebæk den 23. april og Nivå den 24. april.

Torsdag 12. april 2018 er der premiere på musikteaterforestillingen "NÅR KATTEN ER UDE" på Baunebjergscenen, Baunebjergvej 401 i Humlebæk. Forestillingen opføres af Musikteatergruppen Ragnarocks ungdomsgruppe, der er en del af Ungfredensborg.

Kom til litterært og underholdende foredrag om Aksel Sandemose og opgøret med Janteloven på Nivå Bibliotek den 19. april. De fleste danskere kender Janteloven – særligt det første bud ”Du skal ikke tro, du er noget”. Men hvad de færreste ved er, at Janteloven faktisk stammer fra romanen En flygtning krydser sit spor fra 1933 skrevet af den dansk-norske forfatter Aksel Sandemose.

Nivå og Humlebæk Bibliotek byder i april og maj på i alt tre udstillinger med malerier, fotos samt billedkunst lavet af børn i pædagogiske rammer. Nivå Bibliotek og Medborgercenter og Humlebæk Bibliotek fortsætter i foråret traditionen med spændende udstillinger i bibliotekets lokaler.

Lørdag den 7. april kan man opleve Basement Jazzband i Fredensborg Jazzklub, som holder til i Utzonsalen hos Restaurant Fredensborghusene, Bakkedraget 43 i Fredensborg. Rstauranten serverer ved den lejlighed helstegt oksefilet med sauce bearnaise, grøntsager og små kartofler. Til dessert er der chokolade symfoni.

 

Den 14. april kan børn på Nivå Bibliotek møde Mie Møller Bie, som har udgivet bøger om at lave perleplader og kan lave alt fra søde pindsvin til farlige drager. Er man mellem 6 og 12 år og elsker perler, skal man komme på Nivå Bibliotek og Medborgercenter lørdag den 14. april klokken 10.00-13.00. Her får biblioteket nemlig besøg af forfatterinden bag perlepladebøgerne ”Nordiske Dyrevenner” og ”Fantasyvenner”, Mie Møller Bie.