Netradio

Søg på humleborg

Public acces

Tilsynsmyndighed

Støtteforening

Flere lokale nyheder

Samarbejdspartner

Humleborg er medlem af:

Kansas City Stompers kommer til Fredensborg Jazzklub fredag 26. oktober 2018 - i Fredensborghusenes Festsal, Bakkedraget 43, 3480 Fredensborg. Ved besøget i Fredensborg medbringer orkesteret en af Danmarks bedste pianister, nemlig Ole Koch Hansen, som får lejlighed til at spille på jazzklubbens fine flygel.

Den 1. november kan man på Humlebæk Bibliotek få spændende beretninger om, hvordan konger og andre berømtheder kom af dage når Maria Helleberg og Jørgen Lange Thomsen kommer og fortæller om berømte dødsfald.

Radio Hunleborg har talt med Lisbeth Valentin fra foreningen bag Kulturstatioenen i Humlebæk. Lyt med her og hør hende fortælle om huset og dens mange aktiviteter. I den kommende tid er der både kunstudstilling, musik, sang og foredrag.

Onsdag den 24. oktober kl. 19-21 står i visernes tegn, når Visens Venner i Nordsjælland giver gratis koncert på Fredensborg Bibliotek. Visens Venner er en viseforening, som dyrker nordiske viser med særligt fokus på de danske viser.

Den danske historiker og lektor Poul Duedahl giver et spændende indblik i forbryderbillederne fra 1850 og frem til 1920. Kom og se spændende forbryderfotos og hør de gode og overraskende historier bag fotografierne.

Torsdag den 4. oktober tog en gruppe medlemmer fra Berleburg-Klubben til 50 års jubilæum i Fredensborgs tyske venskabsby Bad Berleburg i Nordrhein-Westfalen.

DIVA MIN - af reumertprisvindende Jakob Weis - et intimt sansemættet drama om besættelse, længsel og selvfornægtelse kan opleves hos Nivå Amatør Teater fra søndag den 21. oktober 2018.

 

Bibliotekerne i Nivå og Humlebæk præsenterer i oktober hver sin kunstudstilling. Efteråret er udstillingstid. Også på Nivå og Humlebæk Bibliotek, hvor to meget forskellige kvindelige kunstnere sætter deres præg på omgivelserne.

Prøv kræfter som detektiv og opklar et mysterium, når Fredensborg Bibliotek inviterer til mordgåde med Doktor Gys tirsdag den 16. oktober. Hvis du ikke kan få nok af mysterier, kan du prøve dine detektivkræfter af på egen hånd på Nivå Bibliotek i hele efterårsferien.

Hvad skal dit barn lave i efterårsferien? Her er et tilbud fra Fredensborg Kommune om at deltage i en NaturCamp. Det er for elever i 2. til 7, klasse og det foregår i Egedal Byens Hus.

Du kan blive meget klogere på kvantefysik, bakterier og dræbermolekyler, når Aarhus Universitet streamer tre foredrag på Fredensborg Bibliotekerne i efteråret. Efterårets streamingforedrag bliver skudt i gang med foredraget ”Kvantefysikken – atomernes vilde verden”, der streames på Nivå Bibliotek den 9. oktober kl. 18.45-21.

Den 8. oktober kan alle interesserede blive klogere på menneskehandel ved et foredrag med en repræsentant fra Kirkernes Integrations Tjeneste. Nivå Bibliotek og Medborgercenter er den 8. oktober klokken 19-21 vært for et foredrag om menneskehandel. Det er Karin Kjærgaard fra Kirkernes Integrations Tjeneste, som vil fortælle om arbejdet med ofre for menneskehandel fra Nigeria til Vesterbro.

Hvem tager dog på sightseeing i Humlebæk - få svaret her, hvor Søren Spies foræller om den byvandring der afvikles på lørdag den 29. september 2018 klokken 12.00  med start fra KulturStationen.