Netradio

Søg på humleborg

Public acces

Tilsynsmyndighed

Støtteforening

Flere lokale nyheder

Samarbejdspartner

Humleborg er medlem af:

Nøddeknækkerne holder åbent hus i Forsamlingshuset Nødebo Kro den sidste fredag i måneden, og fredag den 25. oktober kl. 19.00 får de besøg af spillemandsgruppen Frøberg, der spiller op til folkedans. Kom og vær med til en sjov og glad fællesaften med Nøddeknækkerne.

Fra den 26. oktober til den 2. november afholder KulturStationen i Humlebæk folkesundhedsuge, og Fredensborg Bibliotekerne er med søndag den 27. oktober.

Kunstmuseet Louisiana i Humlebæk byder på en live-aften med Kaspar Colling Nielsen, tirsdag den 22. oktober kl. 19.30 med Anna Ingrisch som vært.

Et musikalsk portræt af Bellman og hans viser opføres på Kulturstationen i Humlebæk tirsdag den 22. oktober kl. 19.30 - medvirkende er Allan Høier - sang/fortælling, Allan Thorsgaard - guitar/lut og Kjeld Steffensen - cello.

Musikalsk foredrag og to fællessangsarrangementer er på programmet, når Fredensborg Bibliotekerne sammen med resten af landet i uge 44 fejrer Spil Dansk-uge.

25 medlemmer af Fredensborg Ny Kunstforening (FNYK), udstiller 100 værker og har udvalgt deres allerbedste, i efterårsferien mellem lørdag den 12. oktober til fredag den 18. oktober 2019 i Fredensborg Gl. Biograf. Udstillingen edsages af musik.

Sidste år mistede Danmark trommeslageren Gert Smedegaard. Han boede en årerække i Fredensborg, hvor hans børn voksede op og var en del af byens musikliv. Gert´s datter Signe, der går under kunstnernavnet Signe Trylle,  udsender på mandag den 13. oktober en hyldest sang til sin far. Gert´s søn Jacob medvirker på trommer.

Fredensborg Kommunes kulturudvalg indbyder til deres sidste årlige forfatterforedrag. Det sker tirsdag den 22. oktober på Nivå Bibliotek kl. 19-21, hvor forfatteren Morten Pape kommer og fortæller om sin roman Guds bedste børn, der udkom sidste år.

Kunstmuseet Louisiana i Humlebæk byder på en live-aften med skuespiller Thure Lindhardt, onsdag den 16. oktober kl. 19.30 med Marc-Christoph Wagner som vært.

Lørdag den 26. oktober kl 11:00 byder formanden for Fritids- og Idrætsudvalget Bo Hilsted sammen med fire foreninger i Humlebæk, velkommen til motionsløb i Humlebæk, hvor ruten går gennem smuk natur og idylliske bymiljøer.

Den 24. oktober kan man på Fredensborg Bibliotek høre naturfotografen Per Finn Nielsen fortælle om sit arbejde ved blandt andet Esrum Sø, og i ugerne før og efter kan hans billeder opleves i både Fredensborg, Humlebæk og Nivå.

Så kom den dag, som E-Gaming Fredensborg længe har ventet på. Nemlig deres første trænings dag. Alt gik efter planen 2 hold blev vellykket afviklet, og de er igen klar på onsdag til 2 andre hold. E-Gaming Fredesborg havde på åbningsdagen besøg af byrådsmedlem Per Frost Henriksen, som også er medlem af DGI Nordsjælland.

Fredag den 18. oktober “genåbner" Fredensborg Jazzklub i Festsalen i Fredensborghusenes Restaurant. Restauranten har over sommeren får nye forpagtere, som heldigvis er med på at fortsætte med jazzklubbens aktiviteter i Utzon-bebyggelsen.Jazzklubben har inviteret The Spirit of New Orleans til at sørge for jazzmusikken, i lokalerne på Bakkedraget 43 i Fredensborg.