Netradio

Søg på humleborg

Public acces

Tilsynsmyndighed

Støtteforening

Flere lokale nyheder

Samarbejdspartner

Humleborg er medlem af:

Lørdag den 24. februar kl. 19.00 på Egedal, Egedalsvej 2, Kokkedal kommer Thomas Ulrik Larsen og band og spiller gamle ´Gasolin ´numre. Glæd jer til “Langebro”, “Inga Katinka”,”Rabalderstræde”,”Kvinde min”,” Hvis din far gi´r dig lov”, og mange andre sange bladet op med skægge historier om Gasolin´og den tid, de udfoldede sig i.

Der er fernisering lørdag den 10. marts 2018 kl. 11.00 – 13.00 på Humlebæk Bibliotek, når Humlebæk Kunstforening udstiller værker af billedkunstner Bodil Sylvest Bell. En udstilling, som vises frem til den 23. marts 2018.

Under De olympiske vinterlege kan man på Fredensborg Bibliotekernes hjemmeside blive klog på bibliotekets mange eMaterialer og samtidig vinde en præmie. Fredensborg Bibliotekernes hjemmeside kan bruges til meget andet end at forny ens lån og reservere den nye krimi af Jussi Adler Olsen. Hjemmesiden giver for eksempel adgang til en lang række betalingsdatabaser – eller eMaterialer – som bibliotekets brugere frit kan anvende.

Alle der kan lide at se billeder fra ”gamle dage” vil få rig mulighed for det lørdag den 17. februar kl. 14 – 16 i Mødelokale C, Fredensborg Bibliotek.

Den 24. februar er Fredensborg Bibliotekerne vært for en stor tegnekoncert for børn i Kulturhuset Fredensborg Gamle Bio med kunstneren og illustratoren Rasmus Bregnhøi.

Kom på Humlebæk Bibliotek og få en opløftende musikalsk oplevelse, når Iben Hasselbalch, Maibrit Larsen, Alex Sundstrøm og Solvejg Guldberg fra Visens Venner i Nordsjælland tager publikum med på rundrejse i visernes verden.

Nyt koncept i kommunen søger bidragsydere. Et nyt koncept vil rulle et stor udendørs biograf ind i hjertet af alle 4 bysamfund i Fredensborg kommune i sommeren 2018. Ny film i hver by. Film der spejler sig i den by vi er i.

Vinterferien banker på døren, og det betyder dejlige oplevelser for kommunens børn på bibliotekerne i Fredensborg, Humlebæk og Nivå.

På kunstmuseet Louisiana i Børnehusets åbne værksteder kan du i vinterferien opleve kunst, der sprudler af fantasi, fortællinger og humor. Du kan tegne, klippe og klistre med afsæt i kunstneriske teknikker og eksperimenter samt forme og male dine egne Picasso-inspirerede lerfigurer.

Har man en glubende appetit på naturvidenskab, er der i februar gode muligheder for at få i hvert fald en del af sulten stillet. Her kan man nemlig på Fredensborg Bibliotekerne overvære hele tre videnskabelige foredrag streamet live fra Aarhus Universitet.

Med det nye års komme er der gensyn med flere af bibliotekernes faste tilbud. Og der er noget for enhver smag – hvad enten man er til syslerier, computere eller morgensang. Fra tirsdag d. 30. januar, og de følgende tirsdage, kan man få varmet stemmebåndene godt op på Nivå Bibliotek og Medborgercenter, når der om formiddagen bydes på den populære og hyggelige fællessang.

Anden koncert af Nivå Musiklaug´s mange arrangementer, i løbet af Vinter/foråret - bliver helt sikkert en alsidig og dejlig oplevelse. På scenen fredag den 2. februar 2018, kommmer Langvad, Mrs. B. & the LoungeBreakers samt Lush Lullaby. Traditionen tro åbnes dørene kl 19.30 og baren er fyldt op til bristepunktet med vin, vand og øl.

Onsdag den 31. januar afholder Fredensborg Musikskole filmtemakoncert i Kulturhuset Fredensborg Gamle Bio. Yndere af filmmusik kan glæde sig til onsdag den 31. januar klokken 19. Her vil man i Kulturhuset Fredensborg Gamle Bio i Fredensborg kunne opleve små og store pianister fra Fredensborg Musikskole spille et bredt udvalg af både kendt og mindre kendt filmmusik.