Netradio

Søg på humleborg

Public acces

Tilsynsmyndighed

Støtteforening

Flere lokale nyheder

Samarbejdspartner

Humleborg er medlem af:

Søndag d. 8. december 2019, Kl. 14:00 til kl. 15:00 er der musikgudstjeneste i Fredensborg Slotskirke med sognepræst Simon A. Drigsdahl og Fredensborg Slotskirkes Pigekor.

Sæsonens sidste Live-aften på kunstmuseet Louisiana er tirsdag den 17. december kl. 19.30 hvor vært Marc-Christoph Wagner har besøg af skuespiller Jesper Christensen.

Forsamlingshuset i Nødebo inviterer til rigtig julestemning med gospelsang, glühwein og æbleskiver søndag den 15. december kl. 16.00. Gospelkoret MMMC - eller My Merry Monday Choir - oser af musikglæde og musikalitet. Koret ledes af gospel-instruktøren Helene Dahl og giver en del koncerter i Nordsjælland og København med akkompagnement ved en lille rytmegruppe med klaver og trommer.

Julemusikken klinger på Fredensborg musikskole, og snart vil den også kunne høres rundt om i kommunen. Onsdag d. 11. december kl. 19.00 slår Egedal kirke dørene op for Fredensborg musikskoles traditionsrige julekoncert, hvor flere af musikskolens akustiske elever synger og spiller julen ind.

Louisiana Live tirsdag den 10. december kl. 19.30 er om antisemitisme - ulykkeligvis et evigaktuelt emne - med journalist Adam Holm og historiker Sofie Lene Bak. Aftenens vært er Anna Ingrisch.

Det Kongelige Bibliotek og alle dets afdelinger og forgreninger er ved at skifte it-system. Det vil i nogle uger også betyde nedsat service fra Fredensborg Bibliotekerne - normal service bliver nok først genoprettet i starten af det nye år.

Snart er det atter december måned, og traditionen tro skal der selvfølgelig julehygges på biblioteket. I år kan man onsdag den 4. december klokken 15-16.30 komme på Humlebæk Bibliotek og høre en julehistorie og derefter lave julepynt inspireret af historien.

Det er et ”must” for enhver Elvis-fan at opleve Danmarks bedste Elvis-showband, så tag med på en tur ad memory lane og oplev Elvis On My Mind på Nødebo Kro fredag den 6. december kl. 21.00 med mulighed for spisning kl. 19.00. 

Lørdag den 23. november 2019 var der fernisering på en udstillingen hos Humlebæk Kunstforening med den lokale billedkunstner Ege Arp-Hansen. En udstilling der kan ses til den 13. december 2019 på Humlebæk Bibliotek Mandag, tirsdag, onsdag og torsdag klokken 12-17 samt lørdag 10-13.

Går du og drømmer om at tage en tur til Afrika? Har du besøgt kontinentet, og kan du bare ikke få nok? Eller er du blot, som så mange andre fascineret af det store land? Så kom til foredraget ”Hjælp! Jeg skal til Afrika” i Egedal Byens Hus.

I dag er jeg tro mod mig selv - en aften med forfatter Sara Omar tirsdag den 3. december kl. 19.30 på Kunstmuseet Louisiana med vært Marc-Christoph Wagner.

Slap af fra juleriet og hør den grufulde historie om kongens livlæge, der blev henrettet på Fælleden.Det sker i Kulturhuset Fredensborg Gamle Bio tirsdag den 3. dec. 2019 kl. 19.00.

”At rejse er at leve,” sagde H. C. Andersen. Det er mange danskere enige med ham i. Vores årlige rejser ud i verden er da også et uudtømmeligt emne, når man snakker med familie, venner og kolleger. Årets sidste samtalesalon på Nivå Bibliotek foregår den 5. december og kommer til at handle om at rejse.