Netradio

Søg på humleborg

Public acces

Tilsynsmyndighed

Støtteforening

Flere lokale nyheder

Samarbejdspartner

Humleborg er medlem af:

I samarbejde med Humlebæk Bibliotek sender Humlebæk Kulturforsyning nu en udfordring ud til resten af Humlebæk - en ny fællesaktivitet for hele byen.

Det blev en dejlig og flot sommeraften i Fredensborg Slotshave, da den kongelige ballet lagde vejen forbi. Slotshaven var tæt pakket med publikum og havens beboere kiggede også forbi.

Siden Folketingsvalget blev udskrevet i maj, har Danmarks Biblioteker givet børn over hele landet mulighed for at stemme ved Børnevalget 2019. Børnevalget er børnenes mulighed for at smage på, hvad demokrati og folkeafstemninger går ud på. De har nemlig haft mulighed for at gå til valg på børnebiblioteket og vælge deres favoritkandidat blandt 11 kendte og populære børnebøger. Valgets helt store vinder blev Clara fra Vildheks med 4.491 personlige stemmer på landsplan.

For 11. år i træk holder Fiskerlejet Sletten Havns Venner, Sankt Hans-fest på havnen. Arrangementet er selvfølgelig søndag 23. juni og borgmesteren hold båltalen.

Lørdag var der en stor E-sport event i Fredensborg Hallen. Her mødtes en række børn og unge for at spille computerspil. Lyt til reportagen her, hvor vi taler med formand for foreningen bag E-sport i Fredensborg, Benjamin Wulff.

Louisiana præsenterer den første udstilling i Norden med den østrigske avantgarde-kunstner Birgit Jürgenssen. Hendes skarpe, humoristiske værk kredser om fastlåste kønsroller og friheden til at være sig selv.

Tirsdag den 18. juni kl. 19 er der ballet i verdensklasse i Fredensborg, når Den Kongelige Sommerballet indtager Fredensborg Slotshave. Hendes Majestæt Dronningen har også meldt sin ankomst. Det forventes, at der kommer mange gæster fra hele hovedstadsområdet, og at mange af dem kommer i egen bil. Der sættes naturligvis skilte op mm. for at hjælpe gæsterne på rette vej.

For tredje år i træk arrangerer Fredensborg Smukkest byfest i Fredensborg By for alle byens borgere, store som små. Med hjælp fra frivillige kræfter fra byen og økonomisk støtte fra Fredensborgs erhvervsdrivende skabes igen i år rammen om en helt fantastisk dag med optræderne, taler og stærke musikalske oplevelser – alt sammen gratis for alle!

Mange hundrede frivillige stiller igen i år op til Dansk Mølledag, hvor 109 historiske vind – og vandmøller over hele landet holder åbent hus. Søndag den 16.juni bliver der lejlighed til at komme indenfor i en mølle og se, hvordan den er opbygget og hvordan den arbejder.

Fredensborg jazzklub, som har eksisteret siden 1996, har siden marts 2009 med stor succes, haft til huse i Fredensborghusenes festsal, Bakkedraget 43, Fredensborg. Her har restauranten sørget for en lækker jazzmenu forud for jazzkoncerterne og disse arrangementer fortsætter, efter der er kommet ny restauratør på stedet.

I anledning af, at Fredensborg får besøg af Kongelig Sommerballet 2019 i Fredensborg Slotshave har Fredensborg Arkiverne, Fredensborg Bibliotekerne og Kulturhuset Fredensborg Gamle Biograf lavet en lille udstilling med titlen ”Bournonville i Fredensborg”.

Mennesker og natur, aktivitet vekslende med stille ro… det er opskriften på velvære for både natur og mennesker. Søndag den 16. juni er der Oplevelsesdag i Langstrup Mose - og dermed dagen, hvor masser af aktiviteter lokker tusinder af nordsjællændere ned i mosen for at se og prøve alle de ting, som beriger omkring 2000 menneskers fritid i ugens dagtimer.

Fra den 14. juni kan børn igen anmelde bøger og vinde præmier i bibliotekernes store sommerbogskampagne. Fredensborg Bibliotekerne fejrer det med flere events på biblioteket.