Netradio

Søg på humleborg

Public acces

Tilsynsmyndighed

Støtteforening

Flere lokale nyheder

Samarbejdspartner

Humleborg er medlem af:

Søndag d. 19. august afvikles KMD IRONMAN Copenhagen, et af verdens største IRONMAN triatlonstævner og det kommer gennem Fredensborg Kommune.

Fiskerlejet Sletten Havns Venner byder igen i år velkommen til havnedag og fest i Sletten. I år er det lørdag den 25. august 2018. Festlighederne starter med gratis sildebord kl. 12.00 sponsereret af Sletten Fiskehus, hertil kan man købe kold fadøl og snaps.

Niels Erik Bølling fra Fredensborg Møllelaug fortæller her, om at Højsager Mølles "møllekrop" fornylig blev hejst tilbage på sit nyrenoverede fundament. Hanfortæller og om hvad der ellers rør sig i Fredensborg Møllelaug.

Snart er det september – og snart går turen til Månen. Fra den indre verden til det ydre rum, Louisianas store efterårsudstilling, der åbner den 13. september, med en mangfoldighed af værker – op imod 150. Fra den indre verden til det ydre rum og værker fra museets samling.

Der er smæk for skillingen, når Country Roots spiller i Egedal Medborgerhus, lørdag den 25. august 2018 kl. 19.00, Egedalsvej 2 i Kokkedal.

Langdistance ro-regattaen ’Nordsjællands Blå Bånd’ sætter rekord med over 50 både til start i Humlebæk Roklub lørdag, den 11. august. Flere stjerneroere deltager OL-guldvinder Thomas Ebert og VM-guldvinder Helle Tibian – og i 25-kilometer åben-mix er Humlebæk storfavorit til guldet - men konkurrencen er knivskarp.

Fredensborg Kommunes Kulturudvalg åbner nu for forslag til, hvem der skal modtage årets kulturpris. Har du et forslag til, hvem der skal modtage kulturprisen i 2018, skal du sende din indstilling senest den 3. september.

Musik i Kongernes Nordsjælland søndag d. 12. august fra kl. 19.30 til solnedgang med ”Fredensborgdrengen”, operasanger ved Det kgl. Teater og Cand. mag i musik- og teatervidenskab Lars Bo Ravnbak.

Det bliver ”The Rock” og endnu skørere Ken Black, der står for underholdningen i Jumanji – Welcome to the Jungle, når Nivå Open Air for fjerde år i træk viser film under stjernehimlen i Kalvehaven, Nivå. Lørdag den 18. august 2018 fra kl. 18.00 og hvor arrangementet er gratis og for alle. 

Er man til drager, trolddom, helte og fremmedartede verdener, og kan man lide at skrive spændende historier, så inviterer Fredensborg Bibliotekerne i samarbejde med Herlufsholm Fantasy Bogmesse til en stor novellekonkurrence.

Musikteaterguppen Ragnaock har siden den 2. juli været på turne i Brasilien for at spille forestillingen ”Undertow”.  Selvom fredag den 6. juli var en sorgens dag for Brasilien idet de tabte 2-1 til Belgien i VM var humøret stadig højt på en lille strandbar i byen Alcobaça.

I dagene 10. - 11. august er der fest i Karlebo. Den årlige sommerfest på stadion afvikles med banko, musik, kræmmermarked, sport og meget mere.

Fredensborg Bibliotekerne og Danmarks Biblioteker inviterer alle til at deltage i kampagnen om at kåre danskernes og Fredensborg Kommunes yndlingsord. Hvad er Fredensborg Kommunes yndlingsord? Det spørgsmål vil Fredensborg Bibliotekerne gerne have svar på.