Tirsdag d. 25. maj kl. 19.00 er der foredrag på Kulturstationen i Humlebæk af Bent Skov Larsen, der fortæller om de lokale relationer omkring jødeflugten over Øresund under 2. verdens krig. Det er Lokalhistorisk Forening, der arrangerer foredraget.

Kunstmuseet Louisiana byder på et møde i sportens- og stjernernes verden når de lørdag den 22. maj klokken 15.00 invitere til et arrangement med deltagelse af fodboldlandstræner Kasper Hjulmand og stjerneforsker Søren Meibom i selskab med vært Marc-Christoph Wagner.

Stig Skovlind, sanger og sangskriver, fra Helsingør lægger vejen forbi Fredenborg Gl. Biograf lørdag den 29. maj 2021 med sit fremragende orkester. Arrangementet starter kl. 19.00 og markere samtidig, at det er første gang i lang tid - grundet Covid-19 - at der er arrangementer i det lokale kulturhus.

Trine Dyrholm synger sange komponeret af Frans Bak fredag den 21. maj kl. 19.30 i Louisianas koncertsal. Det er pianist og komponist Frans Bak der har skrevet en række sange til sin mor – skrevet ud fra meget personlige oplevelser.

Dansk Blindesamfund havde fredag den 7. maj inviteret til Melodi Grand Prix for blinde og svagsynede og De syngende muldvarpe fra Fredensborg deltog med sangen "Imara". Det blev til en flot 2. plads ved konkurrencen, der blev styret af værterne Martin Brygmann og Ida Marie Christensen.

Den står på Mad & Musik fredag den 21. maj på Nødebo Kro med underholdning af Banks, Jørgensen & Backhausen. Der er mulighed for spisning fra kl. 19 og musikken starter kl. 21.00.

Mandag den 17. maj har Humle Bio forpremiere på den danske thriller 'Marco Effekten' der er det nyeste skud på stammen af Afdeling Q-film og som er baseret på Jussi Adler-Olsens femte bog i krimi-serien. Humlebio  inviteret kriminalreporter, vært og forfatter Stine Bolther til at introducere filmen.

Søndag den 16. maj klokken 15 kan man i Koncertsalen på kunstmuseet Louisiana i Humlebæk, møde den indiske arkitekt Anupama Kundoo og få indblik i hendes visioner, kilder til inspiration og de overvejelser, der præger hendes arbejdsmetoder – en arkitekt, der i høj grad praktiserer og udlever sine idéer og tanker.

Der er gratis fyraftenskoncert for hele familien, når Fredensborg Musikskole byder på klassiske superhits fra hele det musikalske spektrum. Der er alt fra Albinoni til Michael Jackson, når lærer-trioen Los Profesores optræder den 20. maj klokken 17.00 i Kulturstationen i Humlebæk.

Kunstmuseet Louisiana byder på en aften med TV2s Rasmus Tantholdt og fotograf Anders Bach, tirsdag den 18. maj kl. 19.30 med  vært Marc-Christoph Wagner om at være "I verdens brændpunkter"

Efter genåbningen går Fredensborg Bibliotekerne så småt i gang med arrangementerne igen, i første omgang med to livestreamede foredrag fra Aarhus Universitet. Tirsdag den 11. maj åbner Fredensborg Bibliotekerne atter dørene op for et arrangement med et fysisk publikum.

Med den gradvise genåbning af museer med mere satser Fredensborg Møllelaug på at kunne byde gæster velkommen igen Kristi Himmelfarts dag, torsdag den 13.maj, med fuld respekt for de gældende Coronaregler. Af praktiske årsager kan der derfor også kun være plads til 4-5 personer inde i møllerne ad gangen.

To musikalske tvillingesøstre på hver deres blæseinstrument bakket op af virtuost klaverspil. Der venter publikum en stor oplevelse, når Eva Steinaa på obo, Maria Steinaa på fløjte og Galya Kolarova ved flygelet giver koncert onsdag den 19. maj kl. 19.30 på Nødebo Kro.