Tirsdag den 10. august kl. 18 og 20.30 kan man i Louisianas Koncertsal møde GARY BARTZ, en af jazzverdenens største altsaxofonister - opleve en musikalsk rejse gennem jazzfortolkninger af de største ikoner fra New Yorks hiphop-bevægelse i 1990´erne.

Humlebæk Kunstforening Inviterer til Efterårsudstilling 2021 i dagene fra 25. september – 8. oktober 2021 på Humlebæk Bibliotek og kunstnere der ønsker at udstille, kan netop nu tilmelde sig til udstillingen. 

Snart står den igen på bankospil, loppemarked og festival stemning, når Karlebo Sommerfest afvikles i dagene 5.-7. august 2021.

Forsamlingshuset i Nødebo har planlagt sæson 2021-22 i sikker forventning om, at alle corona restriktioner er ophævet, og publikum vil møde talrigt op fra sæsonstarten den 22. september. Den årlige kulturkalender er på gaden og kan hentes på Nødebo kro eller på bibliotekerne rundt i Nordsjælland.

Fredensborg Bibliotekerne inviterer 60+ til et spændende naturforløb i efteråret, hvor deltagerne over otte tirsdage fra september til november kan få  holdt hjernen frisk i naturen og  komme ud i det grønne med biblioteket og Fredensborg Arkiverne.

Kom og se teaterforeningen Madam Mangor hive guldet op af containeren og trylle tosset underholdning frem. Det bli'r ikke varm luft eller forloren klimakredit, men genbrug så de' batter, når teaterforeningen i august præsenterer klima-cabareten "Hvem ta´r skraldet" i den gamle biograf.

Lørdag den 31. juli 2021 kl. 11-15 afholder Fredensborg Kommunes Fritidsbutik og Fredensborg Museum væveworkshop i samarbejde med Vævepigerne. Her kan du og dine forældre eller bedsteforældre prøve at væve bånd og snore på vikingehjul og rammevæv.

Nu kan man finde to af Fredensborg Bibliotekernes udendørs historieskattejagter i den gratis app Natureventyr. Hermed er børnefamilier sikret sjove og enkle udendørs sommerferieaktiviteter.

Fra den 19. juli kan man på Humlebæk Bibliotek opleve fotoudstillingen ”Rejsen til Europas verdensarv”, som blandt andet bringer os tæt på parforcelandskabet i Nordsjælland.

Lørdag d. 17. juli klokken 10 kan børnefamilier opleve det dansk-tjekkiske dukketeater Svanen opføre H.C. Andersens herlige og velkendte Klods-Hans. Det sker i Fredensborgs bymidte Christopher Boecksvej 1 på den store terrasse foran Restaurant Ciao.

Den kommer til at stå på dage med MOR!, Mamma Andersson og værker fra museets samling - inspiration og fordybelse maleri, skulptur, collage og grafisk tryk, når der er billedværksted for voksne i dagene 3. til 6. august kl. 11-16 på kunstmuseet Louisiana i Humlebæk.

To events for unge i sommerferien: Mini-festival med Open Air, hvor der vises ’Nobody’ ved Bjerre Strand d. 29. juli og Street Day på Bølgepladsen Kokkedal med masser af street aktiviteter d. 5. august.

Hvert år byder Asminderød Kirkes Menighedsråd velkommen til en række stemningsfulde sommerkoncerter i Fredensborg Slotskirke. Koncerterne finder sted 4 onsdage i juli kl. 17.30 efter sidste rundvisning på Slottet.