Jazzsæson efterår 2022

 

Jazzarrangementerne er fra efterårssæsonen flyttet til restauranten på Fredensborg Golf, Skovsvinget 25, 3480 Fredensborg kl. 19,00 - 22,00.

 

 

 

Der er indkørsel til golfbanen og til restauranten ad en lille grusvej, som en sidevej til Skovsvinget lige i skovbrynet. Kortet her under viser området i den sorte ring. grusvejen begynder ved den viste pil. 

 

 

Jazzarrangementerne indledes med 2 retters jazzmenu i Sweet-Spot restauranten kl. 17,30.

Billetprisen for jazzmenu og musik er 300,- kr. Hvis der er plads kan man deltage fra kl. 19,00 uden menu for 100,- kr.

Restauranten har rimelige priser på drikkevarer, og der kan købes kaffe og kage efter at man har spist en god jazzmenu.

BILLET- og BORDBESTILLING:

Kontakt jazzklubbens formand Ole Holde på E-mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller telefon 20675225

Når man bestiller bord og billetter skal man samtidig indbetale billetprisen for det bestilte antal billetter til jazzklubbens bankkonto i Nordea: 2276 - 8128 519085

Betaling kan også ske via Mobile Pay på 20 67 52 25 

 

Hent vores jazzpjece i Fredensborg Boghandel, Jernbanegade 9, 3480 Fredensborg, så har du alle informationerne på papir. 

 

 Efter en forrygende forårssæson vender jazzen tilbage i efteråret 2022.

  Vi har fastlagt følgende datoer til jazz på Fredensborg Golf:

 

 Fredag 7. oktober: Doc Houlind´s Revival All Stars

 

Arrangementet med Doc Houlind er udsolgt, men der er stadig pladser på de efterfølgende jazzarrangementer.

Doc Houlind

 

Doc Houlind´s Revival All Stars

Bandet består af yngre såvel som meget erfarne musikere. Alle ejer den største lidenskab for den ægte New Orleansstil, som den blev introduceret til os af de første amerikanske bands, der kom til Europa repræsenterende jazzrevival-perioden. Det var netop den som udviklede det europæiske jazz boom i 50´og 60’erne.

De mest fremtrædende eksempler på disse grupper der kom til Europa og fik folk til at gå amok var f.eks. Kid Ory’s band. Måske endnu mere Louis Armstrong med sin solistiske glans, og bestemt ikke at forglemme George Lewis Ragtime Band som tog pusten fra alle med deres unikke ensemblespil med et enormt svingende rytmisk fundament. 

Orkestret har spillet i næsten samtlige danske jazzklubber og i det meste af Europa. Herunder en årlig intensiv tourné til England. Sydafrika, Arabien og Fjernøsten er heller ikke gået ram forbi.

Repertoiret bunder dybt i New Orleanstraditionen, Alle orkestermedlemmer er dybt passionerede inden for stilen, og er alle eksperter på hver deres instrument. Vi spiller seriøse ragtimekompositioner, blues, gospel og gode gamle amerikanske popmelodier (som ofte udkom i en dansk udgave!). Alt sammen i den iørefaldende og inciterende rytmiske “revival tradition” som bl.a. George Lewis’ Band og Louis Armstrong er kendt for. Mere kendt er måske Papa Bues spillestil, hvorfra vi naturligvis har lånt deres største hits.

Orkestret har længe været kendt for at være det bedste af sin art i Europa… I dag er det måske det eneste…  

Besætningen er følgende: Ragnar Tretow (SE) trompet, Jesper Capion Larsen (klarinet), Kristian Barfoed (basun), Lis Krøyer (piano), Erling Lindhardt (banjo), Ebbe K. Hansen (bas) og Søren Doc Houlind (trommer)

 

Fredag 4. november: Carlings Family Band (SE)

  

 

Denne verdensunikke familie tilbyder et uforligneligt show, der efterlader alle glade! Bandet er startet af Aina og Hans Carling, og i dag er både børn og børnebørn en del af familiebandet.

Familien Carling, med tre generationer af musikere, underholder publikum med glad jazz i traditionel New Orleans-stil. 

Alle familiemedlemmer spiller flere instrumenter og bytter gerne instrumenter med hinanden under showet. Karakteristisk for deres optræden er den totale spilleglæde og ægte jazzånd, der får hele publikum til at blive rørt. En koncert med denne musikalske familie er ikke bare en rejse tilbage til tiden med traditionel jazz, men en totaloplevelse med musik i verdensklasse!

 

Fredag 2. december: Norbert Susemihl´s Joyful Gumbo

 

Den tysk/danske trompetist Norbert Susemihl har med sit Joyful Gumbo sammensat et rigtig spændende nærmest internationalt jazzband. Sammen med Norbert Susemihl er det er svenske Hans Ingelstam på trombone og australske Chris Tanner (der nu bor fast i Danmark) på klarinet, som er fronfiguerer i bandet. 

En gruppe af yngre musikere tager sig af rytmegruppen, og der gør det gør det rigtig godt. På piano er det svenske Svend Erik Lundequist. På bas er det danske Jens Kristian Andersen, og på trommer er det danske Niclas Bardeleben.

Bandet spiller et bredt udvalg af den traditionelle jazzmusik, så der er bestemt noget at glæde sig til.

 

Se arrangementer i øvrige østdanske jazzklubber på www.all-that-jazz.dkBesøg vores jazzradio.


 


Billeder fra tidligere arrangementer i Fredensborg Jazzklub

 

 

 

 

  

 


Fredensborg Jazzklub er en arbejdsgruppe under Radiostøtteforeningen "Lyden" som har til formål at støtte Radio Humleborg.
Jazzklubbens startede sine aktiviteter i 1996, og afholder flere årlige jazzarrangementer i Fredensborg
Læs mere om Støtteforeningen "Lyden" her