Fredensborg Vandrerhjem Fond, der ejer bygningen, hvor Danhostel bor på Østrupvej i Fredensborg, har fået ny bestyrelse og vil medvirke til at indfri de store forventninger om at tiltrække mange nye overnattende gæster til kommunen.

 

Vandrerhjemmets store nabo, Store Kro, gennemgår en fantastisk renæssance og vil appellere stort til de mange danske og udenlandske turister og gæster, der har savnet overnatningsmuligheder i Nordsjælland.

 

Danhostel kan tilbyde en anden overnatningsstandard og har med den fantastiske beliggenhed med udgang til Skipper Allé og beliggende lige bag Slotsgade, alle forudsætninger for at tiltale et stort et publikum som f.eks. børnefamilier, cykelturister, kurser, lejrskoler, som også gerne vil bo i nærheden af alt det, vi kan byde på i Fredensborg kommune.

 

Den nye bestyrelse vil sammen med forpagterparret Lone og Bo arbejde målrettet på at skabe økonomiske muligheder for at forbedre standarden på Vandrerhjemmet.

Bestyrelsen består af formanden, tidligere byrådsmedlem Ole Bergmann, Jesper Otzen, der er udpeget af Fredensborg Handel og Håndværk, Kirsten-Louise Vang, der er udpeget af Kulturelt Samråd, Niclas Flensburg fra Fredensborg By Borgerforening, Rasmus Østrup Møller og Christian de Jonquières, der begge er udpeget af byrådet samt Ole Birch. Ole Birch og Ole Bergmann er begge indvalgt i bestyrelsen som interesserede i turistmæssige forhold og med forretningsmæssig indsigt. Ole Birch er en af mændene bag Bådfarten og traktørstedet Fændrikhus. Ole Bergmann har sammen med Jesper Otzen siddet i den tidligere bestyrelse.

Bestyrelsen har valgt Rasmus Østrup Møller til næstformand.