Christian er uddannet kok. Han ejer og driver i dag, den meget kendte og velbesøgte restaurant, ”RØGERISTEN” på Hundested havn. En frokost restaurant med et lækkert udvalg af fiskeplatter samt gode danske retter.

Christian Jensen vil sideløbende med sin restaurant, drive Café Time Out .

Foruden at passe hallens mange brugere og gæster, satses ”Røgeristen” på at levere sine kendte fiskeplatter som Take-Away fra Fredensborg Hallen. Men også gode danske madretter vil blive en del af kommende menukort og tilbud. Alt selvfølgelig fremstillet af friske råvarer.

Sund kost, som er in i mange af landets haller, vil ligeledes kunne ses på menukortet.

Et nyt og snarligt kommende samarbejde med Fredensborg kommune, vil danne grundlaget for SUND KOST i hallen, som bestyrelsen ser som et fremtidigt tiltag til glæde for Fredensborg Hallens idrætsfolk samt de mange gæster der besøger hallen.

De kendte fiskeplatter fra ”Røgeristen”vil hver dag blive ”importeret” direkte fra Hundested Havn.

Et nyt og godt tilbud til Fredensborgs borgere, samt firmaer, foreninger ect.

Man bestiller min dagen før levering / afhentning.

Diner transportable til arrangementer uden for huset vil også være nyt. Mad leveret til firmaet, arrangementer, fester osv. Ønsker man kom med, kan dette også klares.

Helt friske nyfangede fisk, anrettet flot og lækkert. Men også varm mad, smørrebrød ,sandwich osv. vil indgå i de tilbud der fremtidig vil præge hallens menukort.

Fredensborg Hallens bestyrelse se frem til et samarbejde med Christian. Et samarbejde der skal medvirke til at fastholde Fredensborg Hallen som et godt sted at komme og hvor maden er god og alsidig, samt stedet hvor man afholde sine fester, eller blot komme i hverdagen.

Hallen har i dag plads til selskaber på op til 72 personer, samt råder over to gode mødelokaler, der meget ofte er i brug til foreningsmøder o.l.

På hallens hjemmeside -- www.fredensborghallen.dk -- kan man læse mere om Time Out, menu kort osv. Hallen fik i efteråret 2012 renoveret sine lokaler samt fik nyt inventar og køkkenudstyr.

{jcomments on}