Borgmesteren og formanden for Arbejdsmarkeds- og Erhvervsudvalget måtte i arbejdstøjet på virksomhedsbesøget hos Tronex på Højvangen i Fredensborg.

Tronex i Fredensborg laver print med stor præcision og høj kvalitet. Det kræver blandt andet at medarbejdere og besøgende er i ført særlig beklædning og skoovertræk, der virker antistatisk. Så borgmester Thomas Lykke Pedersen og formanden for Arbejdsmarkeds- og Erhvervsudvalget, Lars Søndergaard, måtte trække i arbejdstøjet under besøget hos Tronex.

Der blev hilst på Tronexs nye direktør Jan Storgaard samt ejer og tidligere direktør Stig Nielsen, som nu er teknisk salgsdirektør og medlem af bestyrelsen. Den nye organisering giver virksomheden mulighed for at styrke det strategiske blik og arbejde endnu mere målrettet mod nye kunder og markeder - og ikke mindst rekruttering:

"I kraft af vores nye organisering kan vi også styrke indsatsen for rekruttering, hvor vi har en stor udfordring ligesom mange andre virksomheder. En del af vores indsats sker i et godt samarbejde med Fredensborg Kommune, der jo heldigvis også er en del af Nordsjællands Rekrutteringsservice i samarbejde med en række andre nordsjællandske kommuner", siger Stig Nielsen.

"Der bor heldigvis mange kompetente og kvalificerede folk i Fredensborg Kommune og Nordsjælland, så jeg håber, at Tronex kan finde deres medarbejdere her. Men vi ved godt, at der er rift om de dygtige medarbejdere og at der ofte skal gøres en ekstra indsats, når ledigheden er helt i bund som nu", siger Thomas Lykke Pedersen.

"I et presset jobmarked gør jobcentret i kommunen, hvad de kan for at hjælpe vores virksomheder med arbejdskraft. Og vi er glade for, at der er en god kontakt mellem Tronex og vores jobcenter", siger Lars Søndergaard, der er formand for Arbejdsmarkeds- og Erhvervsudvalget.
Billedtekst: På besøg hos Tronex. Fra venstre ses Jan Storgaard og Stig Nielsen, borgmester Thomas Lykke Pedersen, udvalgsformand Lars Søndergaard, Thomas Jürgensen, næstfmd. Humlebæk Erhvervsforening, John Hemming, fmd. Erhvervsrådet samt Aage Andersen, Fredensborg Håndværkerforening.