Onsdag aften modtog mekanikerlærling Daniel Bundgaard Sørensen Erhvervsforeningernes Lærling/elevpris 2021. Det skete på årets erhvervskonference på rådhuset i Fredensborg som blev holdt den 15. september 2021.

Det var en glad og overrasket Daniel Bundgaard Sørensen, som onsdag aften fik overrakt årets lærling/elevpris på 5.000 kr. Daniel er i lære som automekaniker hos Autohuset Hørsholm.

Men det var en velfortjent pris til en lærling, der med ordene fra hans mester, Kasper Rømeling fra Autohuset Hørsholms, gør det så godt, at "giver du ham en opgave, er du sikker på, den bliver løst til 100% perfektion."

John Hemming, der er formand for Fredensborg Erhvervsråd, er glad for, at en enig priskomite valgte at give prisen til Daniel, som var 27 år da han fik sin læreplads:

"Jeg håber, at prisen vil være med til at opmuntre andre, som har nogle år på bagen, til gå i gang med en lærlinguddannelse. Det er med til at give både variation og andre erfaringer med ind på både uddannelserne og arbejdspladserne".

Lærling/elevprisen er indstiftet af erhvervsforeningerne for at sætte fokus på de dygtige unge mennesker, som vælger at tage en håndværks- eller elevuddannelse. Erhvervslivet har brug for dem og kæmper om dem. Prisen er også en anerkendelse af virksomheder der investerer i, at vi også i fremtiden har kompetente faglærte medarbejdere.

Daniel modtager udover en pris-statuette også en check på kr. 5.000,00 som er doneret fra Fredensborg Handels- og Håndværkerforening og Humlebæk Erhvervsforening.


Billedtekst: Årets prisvinder ses her mellem John Hemming og Thomas Lykke Pedersen, mens mester Kasper Rømeling står længst til venstre.