Den 6. april slår lauritz com dørene op til nye smukke lokaler centralt beliggende i Nordsjælland. Deres nye lokation er en del af det historiske Nivågaard Teglværk, i idylliske rammer et stenkast fra gadekæret i det gamle Nivå og der med fraflytter de adressen i Helsingør

Beliggenheden er et afgørende skridt i firmaets ambition om at samle deres nordsjællandske aktiviteter, og at øge og optimere tilgængeligheden for de nordsjællandske kunder, og dermed bidrage til at skabe vækst i regionen.

Lauritz.coms afdeling i Helsingør skifter i forbindelse med flytningen navn til Lauritz Nivå og adressen bliver fra og med d. 6. april, Stejlepladsvej 15 - 2990 Nivå

Har man købt hos varer hos Lauritz Helsingør, kan man fortsat stadig bestille levering af sine varer, men vil du gerne selv hente dine varer, kan du først hente dem fra d. 6. april i auktionshuset i Nivå.

Vil du der imod sælge på auktion, så er der lukket for indlevering og showroom i Helsingør og man kan først besøge auktionshuset igen, på den nye adresse i Nivå fra og med d. 6. april 2021.

Indtil virksomheden er på plads i de nye lokaler kan du, som altid, stadig bestille afhentning af varer til salg på auktion eller aftale et hjemmebesøg, hvor en  vurderingsekspert besøger dig og vurderer ting i dit hjem. Det gør du ved at skrive til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller ringe på +45 5858 5891. 

Lauritz Christensen Auktioner er et af Danmarks ældste auktionshuse. Med konverteringen til www.lauritz.com i slutningen af 1999, var Lauritz.com A/S det første auktionshus, der gik over til internetauktioner. Lauritz er en åben og enkel salgsplatform, der kombinerer de bedste elementer fra den traditionelle auktionsverden (ekspertise, indeståelse og eftersyn) med moderne informationsteknologi (tilgængelighed og rækkevidde).