For 10 måneder siden flyttede STARK fra Nivå til Kokkedal Industripark i en nyopført bygning med plads til meget mere. Siden da er antallet af ansatte tredoblet til 30. 

Ledelsen af STARK's nye byggemarked i Kokkedal fik i oktober besøg af repræsentanter for kommunens erhvervsliv og byråd.
Lige fra indvielsen i februar gik det godt for det nye store byggemarked. Men få uger efter i marts kom den første store Corona-nedlukning. Og så accelererede antallet af kunder.

"Vi er meget, meget glade for den gode start, vi har fået her i Kokkedal og oplever, at vi er blevet taget rigtig godt imod", siger direktør Jonathan Bisgaard, der blev ansat til at bygge og lede STARKS nye forretning i Kokkedal, og fortsætter.
"Vi er på under ét år gået fra 9 til snart 30 medarbejdere - og vi har travlt. Det er dejligt - ligesom at se, hvordan vores mange kunder har god plads til at komme rundt både ude og inde. Og så er vi stolte over, at alt vores træ er CFC certificeret, så vi medvirker til bæredygtig skovdrift".

Tidligere lå STARK i Nivå, men her var pladsen desværre blevet alt for trang.
Borgmester Thomas Lykke Pedersen glæder sig over, at virksomheden alligevel kunne blive i kommunen:
"Kokkedal Industripark er i en god og rivende udvikling, hvor mange nye virksomheder etablerer sig og på den måde også trækker nye kunder til hele området. Det medvirker samtidig til at skabe luft under vingerne for den kommende udvikling af hele Cirkelhusområdet, som vil bidrage til en helt ny og positiv udvikling af Kokkedal".

Også Lars Søndergaard, der er formand for Borgerservice,- Arbejdsmarkeds- og Erhvervsudvalget, ser med stor tilfredshed på STARK's hurtige vækst i de nye omgivelser:
"En tredobling af medarbejderstaben på under et år er helt fantastisk - også for Fredensborg Kommune. Vi ønsker som kommune så bredt et arbejdsmarked som muligt og et godt samarbejde med virksomhederne om at finde den helt rette arbejdskraft, ligesom vi nogle gange også har brug for hjælp til at få ledige med lidt ekstra udfordringer i job igen. Og det vil STARK heldigvis også gerne bidrage til", slutter udvalgsformanden.