HEAR US MUSIC er navnet påp en nystartet virksomhed i Fredensborg, der trodser coronakrisen og vil supportere de mange upcoming musikere i Danmark.

Bag den nystartede virksomhed står Mogens Mortensen Efter flere år i og omkring musik branchen har de besluttet, at skabe et medie, som kan tilbyder assistance til upcoming musikere, der har brug for at tage det næste skridt i musikbranchen.

- Vi har fokus på promovering, men hjælper også med lettere managementopgaver og sørger for at vækstlagets stemmer får en mulighed for at blive hørt. Alt arbejde udføres i samarbejde med musikeren, fortæller Mogens Mortensen.

I HEAR US MUSIC arbejdes der for, at musikeren/bandet bliver hørt af publikum. Man pusher til radiostationerne og arbejder målrettet for at give upcoming musikere og bands mulighed for at blive hørt af playlisteudvalg og fagpersoner.

- Vi kan blandt andet hjælpe med at nå ud til et bredt udvalg af spillesteder samt skabe kontakt til producere, pladeselskaber, sangskrivere og andre branchefolk. Vi kæmper for at opnå at vores artister når deres målsætninger, siger Mogens Mortensen.

HEAR US MUSIC lancerer også snart HUM LISTEN. Der er en hitliste med egne artister, som sammensættes af lytterne på en stribe danske lokalradioer i samarbejde med Radio Humleborg.

Er du interesseret i at læse mere om HEAR US MUSIC eller er man musiker og har brug for hjælp, så besøg hjemmesiden http://www.hearusmusic.com