Boligmarkedet i Humlebæk og omegn sætter i øjeblikket salgsrekord, faktisk er der 2 købere til hver bolig der er på markedet lige nu, fortæller ejendomsmægler Mark Hemming fra Home i Humlebæk centret.

Boligmarkedet har været i rigtig fin form både før og under corona-krisen, og selvom vi på mange måder har været igennem en periode med økonomisk tilbageslag, så er der kommet mere fart på bolighandlerne. Der er altid nogle som har brug for at skifte deres bolig ud. Fik man sat til salg eller var på nippet til det, da corona-krisen ramte, så troede mange at det ville blive en svær situation, men det modsatte har vist sig.

Hos Home i Humlebæk har man de seneste tre måneder slået salgs rekord på slags rekord fortæller Mark Hemming til lokalradioen. Han påpeger da også at det nok mest skyldes, at folk er tilbageholden med at sætte bolig til salg, til gengæld har de stort set fået solgt ud af alt hvad der er på markedet i øjeblikket.

- Det betyder af gode grunden at boligerne bliver solgt hurtigere og til højere priser og det gælder nok også på landsplan, for lige nu har man det laveste udbud af ejendomme til salg i 15 år fortæller Mark Hemming.

Mange af køberne kommer fra København, hvor man har siddet inde i sin lejligheder og nu gerne vil mere ud på landet.

Radio Humleborg · Mark Hemming Om Boligmarkedet Sommer 2020