Kommunens jobcenter fik succes med utraditionel udendørs jobcamp for ledige job i rengøringsbranchen. Rengøringsbranchen mangler ledige hænder, da der mange steder er brug for ekstra rengøring for at undgå coronasmitte.

Derfor arrangerede jobcenteret i Fredensborg Kommune i sidste uge en ”jobcamp”, hvor hele 63 ledige mødte op på Kejserdal ved Humlebæk for at høre mere om mulighederne for job i rengøringsvirksomheden COOR, som bl.a. står for rengøringen i Fredensborg Kommune.

Arrangementet – som foregik udendørs og med god afstand – var en succes, fortæller Lars Søndergaard, der er formand for Borgerservice,- Arbejdsmarkeds- og Erhvervsudvalget:

”I disse måneder mister mange desværre deres job på grund af coronakrisen. Men der opstår også nye jobåbninger, som det er vigtigt for alle, at vi hurtigst muligt får besat. Derfor er jeg også yderst tilfreds med, at vi – Jobcenter Fredensborg – sammen med Nordsjællands Rekrutteringsservice kan arrangere en sådan jobcamp, hvor vi hurtigt, uformelt og effektivt kan matche ledige borgere med ledige job i COOR”.

Hvor mange af de 63 ledige, som fik et job med sig hjem, er endnu ikke opgjort. Men stemningen var god hele vejen rundt, ligesom COOR er tilfreds med både konceptet og fremmødet.