En ny høreklinik er åbnet på Jernbanegade i Fredensborg. Klinikken er startet af ørelæge Jesper Hald (billedet), audiolog Michael Parsberg og speciallæge Jeppe Schwenger der selv bor i Fredensborg.

På grund af travlhed og ventetid ved høreklinikken i Hillerød og da kundegrundlaget er til stede, har de tre indehavere valgt at åbne en afdeling i Fredensborg.

I den seneste tid har der været arbejdet intenst i lokalerne på Jernbanegade 11, den tidligere Schrøder butik, som er flyttet over på den anden side af gaden.

Trekløveret skal dog ikke selv være i butikken i Fredensborg men man har ansat en række dygtige ”tilpassere” der kan hjælpe kunderne med at kortlægger folks høresituation ved test af hørelse og behov, så man kan finde den rette løsning, der er bedst til en selv. Det sker blandt andet i deres nyindrettede lydrum.

Firmaet har fået deres lovmæssige godkendelser og de er klar til at modtage kunderne i butikken.

Lyt til Radio Humnleborgs samtale med Jesper Hald og Michael Parsberg på søndag i udsendelsen Morgenkrydderen, der sendes klokken 10-12. Her fortæller de 2 indehavere mere om klinikken og man vil også høre, at Michael Parsberg har arbejdet som musikproducer.

Faktisk blev Michael Parsberg aldt det tredie medlem af Safri Duo, Det kan man høre her under.