Det var en glad plastmager – og nybagt svend - der tirsdag modtog årets lærling/elevpris i Fredensborg Kommune. Danny Hobye Suznjevic Rasmussen fra Meditec Plaststøbning A/S fik sin pris overrakt ved en særlig event på erhvervsrådets møde den 10. december.

”Danny har i den grad fortjent prisen, og i erhvervsrådet glæder vi os over, at Danny og Meditec sammen fandt melodien. Og så er det en ekstra glæde, at Meditec allerede har valgt at tage en ny lærling ind efter, at Danny har fået sit svendebrev”, siger borgmester Thomas Lykke Pedersen.

Kennet Madsen, der er direktør på Meditec, er stolt af sin nye svend:
”Danny kontaktede selv Meditec i sin tid og fortalte os om sit ønske om en ”frisk start”. Vi tog en god snak om mulighederne og besluttede hurtigt at sige ja tak. Og det har jeg på ingen måde fortrudt. For i dag indgår Danny som en vigtig del af firmaet, da han både er faglig rigtig dygtig og meget vellidt blandt sine kolleger”, siger Kennet Madsen.

”Jeg er glad for prisen og blev både stolt og overrasket over anerkendelsen fra både erhvervsrådet og min chef”, siger Danny Hobye Suznjevic Rasmussen, der nu kaster sig over et års ekstra læretid for at uddanne sig til plastspecialist.

Oprindeligt var det planen, at Danny skulle have overrakt prisen Fredensborg Kommunes Erhvervskonference i november, men da var han i fuld gang med sin svendeprøve på Den Jyske Håndværkerskole i Hadsten.

"Lærling/elevprisen er indstiftet af erhvervsforeningerne for at sætte fokus på de dygtige unge mennesker, som vælger at tage en håndværks- eller elevuddannelse. Erhvervslivet har brug for de gode eksempler – som Kennet og Danny, der er sammen om det gode lærlingeforløb", siger John Hemming, formand for Fredensborg Erhvervsråd.


Billedet viser: Fra venstre: John Hemming, Thomas Lykke Pedersen, Kennet Madsen og Danny Hobye Suznjevic Rasmussen, plastmager, Meditec Plaststøbning