Målet er nået for den nye andelsforening Fredensborgfordi, som skal redde Fredensborg Boghandel. På kun 12 dage blev der købt 568 adelsbeviser for 713.000 kr. Målet var 650.000 kr. 

SÅDAN Fredensborg, skriver andelsforeningen på deres Facebook side sent tirsdag aften og fortsætter:. Vi har i bestyrelsen ikke i vores vildeste fantasi regnet med, at det ville gå så stærkt, og det viser præcist hvad fællesskab kan! Vi er beæret og overvældet over byens store opbakning. TAK TAK TAK. ?

For os er det et stort bevis på, hvor meget boghandlen betyder for byen - og hvilket fantastisk arbejde Poul har lavet sammen med Jeanette og Heidi gennem de sidste mange år. Det er i virkeligheden deres fortjeneste det her.

I alt har 568 andelshavere købt andelsbeviser i FredensborgFordi a.m.b.a. for 713.000 kroner. Det betyder, at FredensborgFordi nu kan indlede selve arbejdet med købet. Der er flere ting, som endeligt skal falde på plads, og så derfor bliver overtagelsen den 1. januar 2020. ?

Opbakningen til fredensborgfordi har været stor, både privatpersoner, lokale politikere og foreninger har købt andelsbeviser. Blandt andet Radio Humleborg og radiostøtteforeningen Lyden der står bag Fredensborg Jazzklub. Formand for Lyden Ole Holde fortæller at det er naturligt at foreningen bakker op om byens boghanlder som er en vigtig del af byens handelsliv samtidg er det her Jazzklubben for solgt sine billetter til klubbens arrangementer. Det vil vi gerne være med til at sikre.

VIL DU OGSÅ VÆRE MEDEJER AF BOGHANDLEN?
Har du ikke nået det endnu, kan du fortsat blive andelshaver og medejer af boghandlen. Jo flere andelshavere der er i FredensborgFordi, jo flere muligheder har vi for at starte op med en økonomisk velfunderet boghandel og udvikle den. Og som andelshaver får du 10 % i rabat. Køb dit andelsbevis på www.fredensborgfordi.dk.