I Fredensborg ligger en lille fabrik med store ambitioner for fremtidens danske plastproduktion. Kennet Filsø Madsen og Thomas Iversen driver Meditec i Fredensborg. Her fik de besøg af Aage Andersen, Fredensborg Handels- og Håndværkerforening, Thomas Jürgensen, Humlebæk Erhvervsforening samt borgmester Thomas Lykke Pedersen.

Hver dag producerer Meditec tusindvis af små solide plastbokse til bl.a. Compeeds produkter. Samtidig udvider virksomheden sin produktion på flere andre områder, og har nu brug for en stor udvidelse af lokalerne på Kratbjerg i Fredensborg.

”Vi har en klar vision om at øge kvaliteten markant i plastproduktionen her i landet og er kommet godt fra land med flere nye interessante kunder, siden vi overtog virksomheden for to år siden. Derfor er vi nu i den heldige situation, at vi mangler plads til vores produktion”, siger Kennet Filsø Madsen, som driver Meditec sammen med Thomas Iversen og deres rutinerede medarbejdere.

”Det er fascinerende at se den idérigdom og entusiasme, som Kennet og Thomas præsterer på deres virksomhed. Jeg er sikker på, at de vil formå at udvikle og udvide virksomheden betydeligt, og dermed skabe endnu flere gode arbejdspladser her i kommunen”, siger borgmester Thomas Lykke Pedersen efter sit besøg på virksomheden sammen med repræsentanter fra kommunens erhvervsliv.