Nordsjællands hyggeligste musikforretning Lydmuren er tilbage i Fredensborg. Butikken har tidligere ligget i Asminderød overfor kroen, men for 6 år siden flyttede butikken til Helsingør. Nu er den tilbage, med ny butik på Præstemosevej beliggende på Juletræsfarmen Lazy L.

Lydmuren er køb og salg af musikinstrumenter og musikudstyr. Samtidig er der reparation af næsten hvad som helst i Troldmandens værksted, som indehaver Gregers Larsen udtrykker det og nogen gange underviser han også i guitar.

Forretningen bugner med guitarer — både elektriske, akustiske og basser og rigtig mange forstærkere. Keyboard, klaverer og PA, lidt til og meget mere. Lydmuren forsøger at have de mest almindelige ting på lager og samtidig ha' nogen spændende og cool produkter. Der er ikke meget på web'en, men Gregers larsen foretrækker også stadig den 'gamle' måde at handle på.

- Jeg sætter stor ære i at være sikker på at du får den rigitige rådgivning og det rigtige produkt. Personlig og individuel betjening kan ikke erstattes og det kan du regne med når du handler hos mig."siger Gregers Larsen.

Ud over at passe butikken, er Gregers Larsen medejer af trommestikmærket B-stick of Denmark og bandleader i rockbandet The Counzil hvor Andrew Murry ( tidl. X-factor deltager) er forsanger.

Radio Humleborgs reporter John Macko, var forbi den nye butik omkring åbningsdagen og det indslag kan du høre her: