BR-butik nummer syv i Danmarks genåbner i Slotsarkaderne i Hillerød. Det sker den 2. april klokken 12.00. Hillerød er med blandt 26 udvalgte byer og på åbningsdagen er der forskellige aktiviteter for børn samt gaver til de første 100 kunder.

Fætter BR og hans medarbejdere er godt i gang med at puste balloner op og den røde løber ligger klar til at blive rullet ud for de børn, som kommer til åbningen. Der er sat masser af legetøj på plads på hylderne, og det er svært at sige hvem der glæder sig mest: Medarbejderne eller de nordsjællandske børn, som snart får et nyt legetøjsunivers i byen.

- Vi glæder os til at komme at byde velkommen i byens nye legetøjsbutik. Vi har arbejdet hårdt for at få ansat det helt rigtige team til at tage imod de forventningsfulde børn og deres familier, og derfor håber vi også, at børn fra Hillerød og deres familier vil være med til at gøre åbningen af butikken til noget særligt, fortæller Charlotte From, der er kædechef i BR.

Der åbner i alt 26 BR-butikker spredt over hele Danmark i den kommende tid. En del vil ligne de velkendte BR-butikker, men der kommer også mere vægt på at skabe universer, hvor legetøjet kan afprøves af små og store legebørn i butikken.

Butikschef Didde Charlotte Falkesgaard, bliver daglig leder i den nye BR-butik i Hillerød, og hun er glad for, at der kommer en BR-butik til byen:

- Vi har fart på, og det er skønt at se butikken tage mere og mere form for hver dag. Det er ikke mange uger siden, det blev offentligt, at der åbner en BR i Hillerød, og i den mellemliggende periode har vi både fået sammensat teamet af medarbejdere til butikken og fået alle uddannet til at blive gode BR-medarbejdere. Nu ser vi bare frem til at bringe legen tilbage til danske børn.

Aktiviteter på åbningsdagen den 2. april i Hillerød:

Kl. 12:

Dørene åbner - snoren klippes over

VIP indgang til børnene med rød løber

Mød Fætter BR

Børn kan gennemføre en hinkesti og få et BR diplom + BR medalje

Gave til de første 100 børn