På Fredensborg Kommunes erhvervskonference blev Mathias Møller Dyrved hædret med årets lærlinge-/elevpris. Over alt i landet bygges og renoveres på livet løs. På et tidspunkt, hvor der i den grad er efterspørgsel efter dygtige håndværkere, er det fantastisk, når unge vælger en uddannelse i den både jobsikre og afgørende branche.

Det gælder også I Fredensborg Kommune, og derfor hædres hvert år en af de bedste lærlinge/ elever i lokale virksomheder. 

"Modtageren af dette års lærlingepris er en meget dedikeret og empatisk person, som blev udlært i sommer og siden fastansat. Han er altid smilende og meget nysgerrig omkring, hvordan tingene fungerer.

At virksomhedens øvrige gode medarbejdere har kunnet lære fra sig, er en del af forklaringen på, hvorfor han er blevet en dygtig håndværker. Men det er bestemt også hans evne til at undersøge de ting, han ikke forstår, og den konstante vilje til at gøre tingene bedre.

Han er derfor blevet en dygtig håndværker, som straks efter svendebrevet var godt i hus, blev fastansat hos sin læremester Esben Jørgensen, Nivå VVS Teknik". 

Med de ord fik Mathias Møller Dyrved årets lærlinge-/elevpris overrakt af John Hemming, der er formand for Fredensborg Erhvervsråd og af udvalgsformand Lars Søndergaard. 

Prisen på 5.000 kr. er indstiftet af erhvervsforeningerne og sponsoreres af Fredensborg Handels- og Håndværkerforening og Humlebæk Erhvervsforening.


Billedtekst: Årets lærling i Fredensborg Kommune, Mathias Møller Dyrved, sammen med sin mester, Esben Jørgensen fra Nivå VVS Teknik, og udvalgsformand Lars Søndergaard.