Fredensborg Kommune inviterer til Erhvervskonference 2018 med fokus på Digital omstilling – nye muligheder og forretningsmodeller. Det sker onsdag den 14. november Kl. 17 - 21 på rådhuset i Kokkeda Ved samme lejlighed uddeles Erhvervsprisen og erhvervsforeningernes Lærling-/elevpris.

I år med fokus på den digitale omstilling.

Mød Erick Thürmer som bl.a. sidder i Børsens Disruptionsråd, som har forvandlet sin oldefars traditionsrige og mere end 120 årige værktøjsvirksomhed til en digital forretning af nye dimensioner.
Hør Søren Ejlersen fra Aarstiderne, Kenny Munck fra Mentorix, Claus Geleff fra Microturn og Jakob Stoumann fra Oxford Research og bliv klogere på digitaliseringens muligheder.

Et højdepunkt på erhvervskonferencen er uddeling af Erhvervsprisen og erhvervsforeningernes Lærling-/elevprisen.

Få viden på stande fra Væksthuset og fra Fredensborg Kommune: Jobcentret/Virksomhedsservice, Indkøb og Udbud, Byggesagsbehandling, Iværksættermiljøet Synergia, Energicentret og Digitalisering.

Afsæt tid til den årlige begivenhed med netværk og dialog med andre virksomheder og kommunens politikere. Konferencen er for virksomheder og andre med interesse for erhvervslivet i Fredensborg Kommune. Tilmedling her