Mange taler om SoMe og Facebook-annoncering, men god traditionel markedsføring har stadig sin plads og værdi. Især, hvis du gør det godt. I foråret 2018 inviterer Fredensborg Kommune de lokale iværksættere til 5 gratis kurser, hvor man får praktiske færdigheder til at markedsføre og sælge din virksomheds kompetencer.

De fem kurser, vil på blot 3 timer kunne løfter en forretning. Hvert kursus gør iværksætteren klart bedre til det, man er knap så god til. Der kan vælges mellem 1-2 eller alle 5 forsusforløb, som beskrives her under.

Kursus 1: Få mere omtale i avisen – tirsdag d. 13. marts kl. 9-13
Lær at samarbejde med pressen. Lær at udarbejde pressemeddelelser og artikler, som journalisten kan lide, og som derfor kommer i avisen.

Kursus 2: Få annoncerne til at virke – tirsdag d. 10. april kl. 9-13
Det koster det samme af få annoncen i bladet uanset, hvor god din annonce er. Lær at opbygge dine annoncer, så de fungerer meget bedre. Bedre branding og kendskab. Flere reaktioner. Der skal ofte meget lidt til, for at få annoncen til at fungere dobbelt så godt. Og så kan du endda springe reklamebureauet over. Du kan selv!

Kursus 3: Få kunderne til at købe igen – tirsdag d. 24. april kl. 9-13
Kunderne er kun noget værd for dig, hvis de køber igen. Og igen! Hvordan sikrer vi os, at de gør det? Lær at få mest muligt ud af de kunder, du har. Det er meget nemmere at fastholde en eksisterende kunde end at skaffe en ny, når man ved hvordan. Lær det på kurset!

Kursus 4: Få dine breve og tryksager til at sælge – tirsdag d. 8. maj kl. 9-13
Lær, hvordan du opbygger dine brochurer og skriver salgsbreve, så de bliver læst og fungerer for dig. Skriveri er et håndværk og en metode, som du forstår efter tre timer.

Kursus 5: Få medarbejderne til at sprudle – tirsdag d. 29. maj kl. 9-13
Medarbejderne har næppe samme begejstring og engagement i virksomheden, som du selv. Medarbejderne er sjældent lige så parate til forandring, som er nødvendigt i en lille virksomhed. Forstå hvorfor og gør noget ved det. Lær det på kurset.

Underviser
Underviser er Claus Due fra rådgivningsvirksomheden Due & Partners, der selv er iværksætter bosiddende i Fredensborg, og som hjælper store og små virksomheder til bedre markedsføring og salg.

Tilmelding sker på https://www.place2book.com/da/26418/list/EM6729

Det oplyser Bettina Laila Melchiorsen, Studentermedhjælper ved Team Klima, Administration og Udvikling - Center for Byudvikling Miljø og Erhverv i Fredensborg Kommune.