I 2015 skete det for Pivot Partner, som yder økonomisk rådgivning og regnskabsassistance til mindre og mellemstore virksomheder.

I den første uge af oktober fik Pivot Partners syv ansatte og adm. direktør Karin Fuglsang Bliksted besøg af borgmester og udvalgsformand, som hørte om virksomhedens grundlag og gode erfaringer med at give plads til nye faste medarbejdere via praktik og løntilskud.

”Det er meget bekræftende at se, hvordan en højt specialiseret og mindre virksomhed som Pivot Partner også kan gøre en vigtig forskel for nye medarbejdere, som måske har brug for lidt ekstra støtte i begyndelsen, fordi de fx tidligere har været ramt af stress”, siger borgmester Thomas Lykke Pedersen, der håber at det gode eksempel spreder sig til flere virksomheder.

Formanden for Arbejdsmarkeds- og Erhvervsudvalget hæfter sig ved Pivot Partners betydning for kunderne:

”En virksomhed som Pivot Partner kan spille en afgørende rolle for at mindre og nystartede virksomheder kan overleve og vækste, fordi de kan koncentrere sig om deres kerneforretning og overlade fx regnskab og lønadministration til eksperter på det felt”, siger Thomas Elgaard.

Adm. direktør og partner Karin Fuglsang Bliksted har stået i spidsen for virksomheden siden 2010:

”Vi lægger vægt på den personlige relation i samarbejdet med vores kunder og vi tror på, at nærværende service og løbende kontakt er vejen til et godt og udbytterigt samarbejde.

Derfor lægger vi også vægt på kommunikation, og bruger ikke indforstået regnskabssprog. Derudover skal vi have en rigtig god arbejdsplads med en høj trivsel, for det gavner alle – også vores kunder”, siger Karin Fuglsang Bliksted, der er klippefast i troen på, at mange flere virksomheder med fordel kan tage et socialt ansvar og på den vis hjælpe mange flere kolleger ind på en fast plads på arbejdsmarkedet.