En lille campingplads med en unik beliggenhed og gæster fra hele verden. Det kendetegner Nivå Camping, som Eva og Bent Mortensen nu driver på 13. år, og som forleden fik besøg af politikere og repræsentanter for kommunens erhvervsliv og administration.

”Nivå Camping ligger som en lille perle mellem store træer og Øresund, og det imponerende at se, hvordan Eva og Bent udvikler stedet med både nye hytter og flotte fællesfaciliteter”, siger borgmester Thomas Lykke Pedersen.

Ejerne supplerer:

”Det har været et kæmpe arbejde at modernisere pladsen, så den lever op til campisternes ønsker i dag. Blandt andet oplever vi en stigende efterspørgsel efter moderne hytter og har derfor opført fem nye med eget køkken og bad. Næste større projekt er renovering af ankomstområdet”, siger Bent Mortensen.

”Vores beliggenhed er jo uovertruffen, og siden vi kom på booking.com har vi fået gæster fra hele kloden. Det er en sjov udvikling”, siger Eva Mortensen, og glæder sig over deres gode forhold til pladsens naboer og at samarbejdet med kommunens byggeafdeling kører perfekt.

Thomas Elgaard Larsen, formand for Arbejdsmarkeds- og Erhvervsudvalget, er tilfreds med både det gode samarbejde og campingpladsens lokale betydning:

”Nivå Camping er med til at tiltrække turister og overnattende gæster til kommunen. Det gavner både den lokale handel og vores turistattraktioner, og pladsen er derfor også et godt sted for den lokale turist-inspiration, som vi samarbejder med Visit-Nordsjælland om”, siger Thomas Elgaard Larsen.