Fredensborg Store Kro & NapaValley.dk præsenterer en aften med Katerina Pitzner. Kom og hør den spændende historie om verdens første kvindelige diamanthandler, og hendes rejse i livet fra barndommen i Fredensborg til succesful diamanthandler på første klasse.

Der er stadig et par billetter til denne Diamant aften...onsdag d. 16 marts kl. 18.00 på Fredensborg Store Kro. Foredraget inkluderer en lækker 3-retters forårsmenu og amerikanske vine fra NapaValley. Tilmeld dig på mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf: 3644 8020 og hør nærmere.

 

Katerina Pitzner har også udgivet bogen "Diamantjægeren" der er en personlig fortælling om en kvinde, der i den grad har skabt sig en karriere i en hård forretningsverden.

Katerina Pitzner fortæller i bogen om sig selv, sin historie og sin karriere. Hun er den eneste kvindelige diamond broker i verden, og her fortæller hun om, hvordan det er og om hvor svært det var at finde sin egen vej.

Hun bliver kaldt den danske diamantdronning og det er ikke for ingenting: Læs her hvordan hun er blevet den stærke og målsatte kvinde, hun er i dag, og om hvordan man køber og sælger diamanter.