Ved den kommende Erhvervskonference 2015 på Fredensborg Rådhus tirsdag den 24. november vil der nu også blive uddelt en lærling / elevpris.

På Erhvervsrådets møde den 2. september 2015 besluttede kommunens tre erhvervsforeninger – Fredensborg Handels- og Håndværkerforening, Humlebæk Erhvervsforening og Fredensborg Erhvervsforening - at indstifte en lærling /elevpris til uddeling på Fredensborg Kommunes Erhvervskonference 2015.

Prisen gives til en lærling eller elev, der har udmærket sig ved kvalitet, initiativ og god kollegial optræden i udførelsen af arbejdet.

Prisen er på niveau med den ’store’ Erhvervspris, der gives af kommunen og overrækkes på samme konference, men beløbet på 5.000 kr. stilles til rådighed af Fredensborg Handels- og Håndværkerforening, Humlebæk Erhvervsforening og Fredensborg Erhvervsforening.

Indstillinger indsendes til Erhvervsrådets bedømmelsesudvalg pr. mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. samtidig med at der indsendes forslag til årets Erhvervspris-modtager.

Følg med på www.fredensborg.dk/erhvervsprisen.