Audi har fart på i Danmark.

Som en del af sin eksklusivstrategi vil det tyske premiummærke derfor etablere et nyt bilhus efter international standard i Nordsjælland.

 

Den såkaldte Audi-terminal skal efter planen bygges i Fredensborg Kommune i krydset Usserød Kongevej og Egedalsvej. 

 

Audi har fuld fart på i Danmark. Det gælder ikke mindst i Nordsjælland, hvor Semler Gruppen, der er importør af Audi i Danmark, nu vil investere i et eksklusivt, internationalt Audi-hus, som i Danmark ellers kun findes i Fredericia og Gladsaxe.


- I tråd med Audis eksklusivstrategi, vil vi bygge et unikt bilhus til vores mange kvalitetsbevidste Audi-kunder i Nordsjælland. Vi oplever meget stor interesse og vokser år for år. Det er vi stolte af, men det forpligter også. Derfor investerer vi fortsat i at kunne levere det ekstra til kunderne, der udover bilerne, gør Audi til noget særligt, siger Thomas Jöhncke, direktør for Audi i Danmark.

Det nye Audi-hus, der bygges efter international Audi-skabelon, kommer efter planen til at ligge i krydset Usserød Kongevej og Egedalsvej og bliver både større, flottere og mere markant end det nuværende Audi Hørsholm.

Omgivelserne er afgørende
- Både kunderne og bilerne i Nordsjælland fortjener de bedst mulige Audi-omgivelser. Vi kan se fra både Gladsaxe og Fredericia, at det betyder noget. Vi ser frem til at kunne gå i gang med byggeriet og tage imod vores kunder i helt nye omgivelser, siger Klaus Frøkjær, som er direktør for Audis forretninger i Danmark.


Samtidig med at Audi etablerer sit nye bilhus vil Bo S. Johansen, der hidtil har serviceret Audi i Hørsholm, udvide sin Volkswagen-forretning på den nuværende adresse til Nordsjællands største med blandt andet en dobbelt så stor salgsudstilling.

- Jeg er glad for, at Audi vil være en endnu større spiller i Nordsjælland. At Audi bygger sin egen terminalbetyder, at jeg kan satse målrettet på min Volkswagen-forretning, siger Bo Johansen.