Have A Look i Fredensborg designer briller og solbriller til flere og flere. Som noget nyt også brillestel, der er lavet af 65 pct. planteolie. Firmaet havde forleden besøg af borgmester Thomas Lykke Pedersen sammen med Thomas Jürgensen og udvalgsformand Lars Søndergaard, som i dagens anledning også afprøvede forskellige briller.  

Energivirksomheden Heliac i Nivå havde fornyligt besøg af borgmester Thomas Lykke Pedersen sammen med udvalgsformand Lars Søndergaard fra Arbejdsmarkeds- og Erhvervsudvalget samt Thomas Jürgensen fra Humlebæk Erhvervsforening, her fik de præsenteret fremtidens solfanger som Nivå-firma har udviklet.

Restaurant Lagunen i Nivå Havn åbner dørene i starten af sommeren med et lækkert udvalg af frokost- og aftenretter. Forpagterparret Rokil Hansen og Claus Pedersen som ejer virksomheden Spisorama ApS er blevet valgt som den bedst kvalificerede af ansøgerne til forpagtning af Restaurant Lagunen i Nivå Havn.

Efter store investeringer og stadig stigende efterspørgsel kniber det med plads i lokalerne på Højvangen i Fredensborg. Det er der nu en positiv dialog med kommunens byggemyndighed om.

Med rod i stolte faglige traditioner og ambitioner har Anlægsgartner Leif Öhblom A/S vundet Børsens Gazellepris. Virksomheden fik derfor forleden besøg af politikere og repræsentanter for kommunens erhvervsliv

Borgmesteren og formanden for Arbejdsmarkeds- og Erhvervsudvalget måtte i arbejdstøjet på virksomhedsbesøget hos Tronex på Højvangen i Fredensborg.

 

Der blev også solgt mange boliger i 2021 – home i Humlebæk fortæller her, hvad der hitter, og hvad man kan forvente af 2022. Sidste år var et ekstraordinært år for boligejerne i Humlebæk, det slår den lokale indehaver Mark Hemming fra home Humlebæk fast.

Når Fredensborg Kommunes nyvalgte politikere efter nytår sætter sig til rette i byrådssalen, har de god grund til at arbejde for bedre forhold for kommunens virksomheder. For Fredensborg Kommunes virksomheder har stor betydning for landets skoler, sundhedsvæsen, daginstitutioner, ældrepleje, motorveje og anden velfærd. Faktisk yder virksomhederne i Fredensborg Kommune et bidrag til dansk velfærd på hele 2,8 mia. kr. Hvert år.

På halvandet år er det lykkedes at nedbringe den gennemsnitlige sagsbehandlingstid i byggesager med næsten 60 dage til nu 42 dage. Den udvikling mødes med tilfredshed hos formanden for Plan-, Miljø- og Klimaudvalget, som har haft stort fokus på at nedbringe såvel sagspukler som sagsbehandlingstider:

Onsdag aften modtog mekanikerlærling Daniel Bundgaard Sørensen Erhvervsforeningernes Lærling/elevpris 2021. Det skete på årets erhvervskonference på rådhuset i Fredensborg som blev holdt den 15. september 2021.

Asbjørn Diemer og COCOHAGEN er de stolte modtagere af Fredensborg Kommunes Erhvervspris 2021, som blev overrakt på erhvervskonferencen tirsdag aften. Med sin produktion af økologiske, plantebaserede kakaotrøfler har COCOHAGEN sat nye standarder for den sunde og bæredygtige "snack"

På erhvervsrådets møde den 15. september var der opbakning til FORMAT-projektet, som kan bidrage til at borgerne kan handle langt mere lokalt i de nye store butikker end i dag.

På den markante placering ved indkørslen til byen vokser Fredensborg Skov og Have, som sælger og reparerer alle typer maskiner til have, skov og landbrug. Flere og flere ønsker sig en robotplæneklipper til at klare græsplænen. Det mærker man også i Fredensborg Skov og Have, hvor flere ansatte nu er specialister i de små selvkørende plæneklippere.