En hyggelig cafe med en dejlig terrasse til de varme dage, og et stort udbud af lokale delikatesser er opskriften på Country Markets succes.

Rema 1000´s overtagelse af 114 Aldi butikker i Danmark, indbefatter Aldi afdelingen i Fredensborg Bycenter, der kan forventes at stå klar i slutningen af 1. kvartal 2023. (Opdateret 13/12-2022 Kl. 16,45 med udtalelese fra Rema 1000) 

ALDI har besluttet at trække sig fra det danske marked og indgået en aftale med REMA 1000 Danmark, der køber 114 af ALDI Danmarks 188 butikker. Her i blandt ALDIs butik på Wendorfsvej i Fredensborg.

En super dygtig og selvstændig tømrerlærling vandt årets lærling/elevpris, som traditionen tro blev uddelt på kommunens store erhvervskonference.

Ved Fredensborg kommunes Erhverskonference, der blev holdt tirsdag den 22. november, blev årets erhvervspris uddelt. Prisen i år gik til Have A Look der med succes praktiserer et usædvanligt stort socialt ansvar og sælger moderigtige og bæredygtige briller til hele verden fra basen i Fredensborg.

Fredensborg Kommune har indbudt til Erhvervskonference 2022. Den holdes tirsdag den 22. november fra kl. 17.30 til 21.00 i Rådhuskælderen, Egevangen 3B, 2980 Kokkedal.

Erfaren duo får nøglerne til deres butik nummer tre – og den nye adresse, Home Fredensborg, er bestemt ikke noget skud i blinde for ejendomsmæglerne Kristian Nystrup-Larsen og Mark Hemming.

Lørdag d. 29. oktober 2022 klokken 12:00 til 16:00 er der Fredensborg Vin Festival 2022 i lokalerne hos Restauranten Fredensborghusene. Det 16. gang at der er vinfestival i Fredensborg og i år bydes der på smagning af over 150 vine fra hele verden.

Have A Look i Fredensborg designer briller og solbriller til flere og flere. Som noget nyt også brillestel, der er lavet af 65 pct. planteolie. Firmaet havde forleden besøg af borgmester Thomas Lykke Pedersen sammen med Thomas Jürgensen og udvalgsformand Lars Søndergaard, som i dagens anledning også afprøvede forskellige briller.  

Energivirksomheden Heliac i Nivå havde fornyligt besøg af borgmester Thomas Lykke Pedersen sammen med udvalgsformand Lars Søndergaard fra Arbejdsmarkeds- og Erhvervsudvalget samt Thomas Jürgensen fra Humlebæk Erhvervsforening, her fik de præsenteret fremtidens solfanger som Nivå-firma har udviklet.

Restaurant Lagunen i Nivå Havn åbner dørene i starten af sommeren med et lækkert udvalg af frokost- og aftenretter. Forpagterparret Rokil Hansen og Claus Pedersen som ejer virksomheden Spisorama ApS er blevet valgt som den bedst kvalificerede af ansøgerne til forpagtning af Restaurant Lagunen i Nivå Havn.

Efter store investeringer og stadig stigende efterspørgsel kniber det med plads i lokalerne på Højvangen i Fredensborg. Det er der nu en positiv dialog med kommunens byggemyndighed om.

Med rod i stolte faglige traditioner og ambitioner har Anlægsgartner Leif Öhblom A/S vundet Børsens Gazellepris. Virksomheden fik derfor forleden besøg af politikere og repræsentanter for kommunens erhvervsliv